.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    Чикиляндия

Масаж - зехтин

Пусках тема във раздела Секс но там всички до 1 са спамери!Дано тука някой се отнесе по сериозно.Та искам да попитам зехтина става ли за масаж ? И ще е проблем ли да кажем ако попадне върху половите органи ?
    .: machoka :.

Za6to ne vzeme6 specialno masajno maslo,za6toto predpolagam stava duma za eroti4en masaj,vse pak e po dobre da ima priqtna mirizma.Ana zehtina ne e to4no takava,i ne mislq 4e 6te e problem ako popadne v/u polovite organi,no vse pak se opitay da ne go dopuska6.
    p.s.izvinqvam se za latinicata

Град
    Чикиляндия
    Не става дума за точно еротичен масаж , става дума за нормален , но ако попадне не знам дали ще е проблем.Имам масажни кремчета , но те изсъхват след 10-15 мин ... а зехтина не изсъхва даже и след час , заради това го предпочитам
    .: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Не става дума за точно еротичен масаж , става дума за нормален , но ако попадне не знам дали ще е проблем.Имам масажни кремчета , но те изсъхват след 10-15 мин ... а зехтина не изсъхва даже и след час , заради това го предпочитам
    Ima razlika mejdu masajen krem i masajno olio. E,ti ako vnimava6 nqma da popadne k1deto ne trqbva,spokoyno. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си