.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Критика

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Критика

Здравейте! Много харесвам сайта и често го посещавам, но напоследък едно отрицателно явление ми прави впечетление - постепенно започнаха да преобладават темите за секс, оргазъм, пози и т.н. Не че трябва да са табу или нещо такова - хубаво е да сме "в час", но не мисля, че това е единственото и основно нещо, което трябва да вълнува тийнейджърите (нас), а историята е показала, че медиите са основното средство за информация и манипулация на масите, следователно това, което четем или гледаме ние - младите хора в България се превръща в нещо актуално и, едва ли не, много важно за нас...
    Преди няколко минути погледнах отново статиите, които бяха на първа страница в сайта и абсолютно всички бяха със сексуална насоченост, което лично мен леко... ме притеснява... Имам чувството, че сайта постепенно се превръща в наръчник за "плътски удоволствия" и т.н. и всякакви други интересни и подходящи за тийнове теми са загърбени. Мисля, че има предостатъчно сайтове за сексуална култура или идеи за "приятни изживявания с любимия", които са на разположение за тези, които се интересуват или имат въпроси. Време е и да обърнете повече внимание на наистина съществени въпроси за нас - не казвам само образователни, но и забавни, смешни, интересни факти и т.н., кото лично според мен трябва да интересуват повече едно момиче или момче на 13/14 години, отколкото "Как да я задоволиш с език" или "най-прекия път към оргазма". Определено мисля, че има основания за притеснение, когато вече не ни интересува духовната страна на живота, а единствено плътската... Сякаш започва да се забравя, това което ни различава от животните...
    Не го приемайте твърде лично. Отдавна смятах да споделя мнението си и се надявам, че не съм единствената, което го споделя.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен
    Град
    Извън границите
    прекалено е сериозна темата
    и няма да ти обърнат внимание
    за жалост

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Ами какво да ти кажа....пиши ти статий за интерестни,смешни и т.н...трябва да се радваме на това,което ни дават...На мен ми е интересно

Мега фен

Права си, но все пак това стана от чудо. Всяка втора тема в раздел Секс е дали някоя забраменя, какво става като презерватива се скъса и закъснява с един ден - бременна ли е ?!
    Те админите от чудо направиха и раздела Бъдещи мами... И все пак не е задължително само и единствено за това да се говори.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ами явно е време да престанеш да посещаваш раздел "Секс" и да пробваш в някой друг?

Все пак в "Секс" е малко странно да се говори за модерна америкасна литература...
    Ако беше прочел какво съм написала щеше да разбереш, че не става дума за отдел "секс", а за първата начална страница на сайта... и все пак е лично мнение. Исках да разбера дали съм единствената "недоволна", защото ако на мнозинството му харесва да чете само за секс, естествено, че хората (редактори, автори...) ще пускат само статии за секс, а явно мнозинството не се интересува от много други неща...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

И аз писах такава тема, но последваха само обяснения какво имало в раздел "Секс". Модератори, нас това не ни интересува, защото там не влизаме! Когато тези теми са от това естество ги слагайте в раздел "Секс", не на начална страница!

Мега фен Аватара на Blab
    Статиите не струват, кой въобще чете из сайта?:Д
    Последното, което преглеждах беше хвалебствено слово за една насрана пиеса, оттогава въобще не се зачитам.;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си