мерси за съветите!?..
справих се с положението..
всъщност не съм ходила на козметих..
братчет ми ги оскуба..
дълга история.![]()
![]()
според мене станаха добре като за пръв път..![]()
ето и снимка - http://www.prikachi.com/files/526266K.jpg
на нея изглеждам мн зле но само тази ми се виждаже едната вежда перфектно[нали имам бритон и.. ]
кажете си мнението!?..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Otidi da ti gi opravi kozmetik, ne gi pipai sama poveche.
ами аз започнах по-късно да си ги оформям веждите.Първо се поразрових в интернет и намерих съвети как да си ги оформим и после започнах полека,полека и си ги оформих.Не е толкова страшно или трудно-просто ти трябва практика и да знаеш как ще ти отива на лицето.В твоя случай може да ти ги оформи козметичка и после само ще си ги поддържаш.
Аз почнах да си ги скубя от 12 годишна.Но щом не можеш да си ги направиш ама иди на козметик..а колкото до майка ти-постави я пред свършен факт.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Аз не си ги скубя, моите са добре.
Иначе, отиди на козметик, до 10 лева ще ти вземат и ще ти ги оправят!
някъде на 13 мисля, че бях, когато си ги оскубах. аз нито съм търсила помощ от някого, нито съм питала, просто реших, че искам да ги оправя малкоте не бяха нито много дебели, нито много дразнещи и преди тва, ама сега повече си ми харесват. един съвет, ако решиш да си ги скубеш сама- недей да ги скубеш отгоре, защото ще започнат да растат по- нагоре, отколкото ти би искала...
(надявам се ме разбра, че аз така го обясних, чее....
)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Do 10 lv? Ot kyde si za Boga? Kozmetichkite, pri koito sym bila vzimat po 2 lv.Първоначално написано от Sintya
Inache zabravih da kaja, che moite vejdi az si gi izskubah v 8 klas za pyrvi pyt, ama kozmetichka mi gi opravi, de.
По добре отиди на козметик да ти ги оформи както трябва...Аз някаде от 13 почнах да ги скубя
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Отиди на козметик ,, не ги пипай сама -- явно не ти се получава от това,което прочетох.
Цената е от 3 до 6лв.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Отиди на козметик,но преди това ги остави да възвърнат горе-долу 'естествената' си форма![]()
кви 10лв за едни вежди...алоу не знам в кви козметични салони ходите, формянето на вежди варира м/у 2-4 лв. Най-добре отиди на козметик, не дей да експериментираш сама.
Fuck you You fucking Fuckers
az za 1 pyt kato otidoh na kozmetik ne mi vzeha pari![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
10 лева? Аз видях 2 в ценоразписа на едно козметично студио, а не е някакво долнопробно. Подкрепям другите момичета - най.добре на козметичка.Първоначално написано от Sintya
На мен първия път майка ми ми ги оформи и вече аз си ги поддържам, но сигурно ще отида на козметичка някой път да видя тя как ще ги оформи и дали няма да ми харесат повече.
Козметиииик !!!!!
Make Some Noise ... ;]]]
Първоначално написано от mimsiii
Аз бях на 13 , когто на еидн алгер едно момиче ми ги оскуба и станаха мноо яки , но после сама вкъщи ги направих различнии майка ми ми забрани да ги пипам , но след известно време почнах да си ги скубя и тя нищо не ми каза ,зщаото тоя път поне бяха добре оскубани
![]()
hah spox i moita mi zabranqva ma az pak gi oskubah i tq ni6ty ne mi kaza a 6tom nemoe6 da gi naprai6 ednakvi vyrvi na kozmetik![]()
И аз мойте започнах да ги скубя някъде на 13-14 год. Но щом не можеш сама и аз съм "за" да отидеш на козметик.![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Спокойно,и моите първи опити не бяха сполучливииди на козметик веднъж и всичко ще е ок
![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Ми на мен едно момиче ми ги оскуба като бяхме на състезание![]()
Но най-добре на козметик най много 5лв. да ти всемат...Няма да казваш на майка ти и ще я поставиш пред свършен факт и няма да има какво да направи
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ъъ да си чувала за козметик?? Просто отиди при него, не е много трудно?!..Първоначално написано от malka_diva4ka
Не помня колко годишна бях,ама майка много се смя като ме видя ... възмути се от това,че не съм се посъветвала с неярезултатът не беше отчайващ ама ми трябваше възстановителен период хаха
Най-добре да отидеш на козметик.