re6ila sum da se podloja na dieta i su6tevremno da sportuvam za da si stega tqloto..no problema e 4e imam strii i akonqkoi znai da mi kaje dali kato sportuva6 striite 6te iz4eznat ili 6te si ostanat no nqma da se li4at mnogo ??
Tova dali sportuvash nqma nikvo zna4enie,striite nqma da iz4eznat ili da se zali4at 4rez sportuvane!
Te se obrazuvat kogato kojata se raztqga i pri lipsa na vitamini,ta ako o6te striite ti sa 4ervenikavo-lilava moje da gi premahne6 napulno ili prosto da stanat po-malko i po-nezabelejimi kato se majes sus svinska mas,maslo ot 6eq(az li4no izpolzvam Percutalfa(struva kym 25 lv ot aptekite i se maje 2 pati dnevno)ili drugi podobni ne6ta.Ako striite ti ve4e sa beli(nqma krav v tqh) trqbva po hirurgi4eski na4in ili 4etoh za nqkakuv piling-300 lv edna procedura i sa nujni kam 2-3 proceduri ako striite ti sa skoro poqvili se!No zavisi i ot mqstoto na koeto se premahvat ako u4astaka e po-golqm e po skupo!
tova 4e sportuva6 ne ti dava garanciq 4e nqma da ima6 strii!Daja pove4eto sportistki imat strii!