- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vapros za brasnene
Zna4i ima 1 4ast deto ne se brasne(tazi m/u bradata i o4ite)Samo 4e se li4at i
e nekvo gadno ?Da gi maham li i ako da s kakvo?Men sa mi kazvali da skuba samo po 4ernite.Ama da ne stanat pove4e i po 4erni ?
когато си скубеш веждите новите косми ще станат малко по тъмни,но ако ти ес занимава да си ги скубеш през ден-два![]()
Доколкото разбирам става въпрос за скулите.Ако премахваш космите с корена(пинсета,кола маска)-няма да станат по-черни,даже ще изтънеят и ще растат по-бавно.Ако ги бръснеш-ще станат.
Ne gi brysni v nikakyv sluchai. S kola maska sashto ne ti preporychvam da gi mahash, zashtoto myhchetata sashto shte se otskubqt i shte stanat i te kosmi za mahane posle. Mahni gi s pinseta nai-chernite, kato porasvat pak, pak shte gi mahash.
i az imam tozi problem :@
basi gadnoto e
ama pri men okosmqvaneto po liceto ee neshto strashno bah maimunqka sam
да знам че не става въпрос за веждите.Явно не съм си изразила мисълта правилно-имах предвид че е като при веждите че ще му се налага да ги скубе през ден - дваПървоначално написано от NoCaption
Ако изпорзва течна кола маска може да нанесе само на подходящото място и така другите косми няма да се отскубят =)Първоначално написано от Nadelina
А веждите не се скубят през ден,през два.Някой малък косъм-да,иначе не.
Az ne govorq za kosmi, a za myhcheta, tqh gi ima po cqloto lice na vseki chovek. Mahnesh li gi s kola maska shte rastat posle. Taka che ne sym syglasna s mnenieto ti. A otnosno vejdite - te naistina ne se skubqt prez den, dva, dosta po rqdko bih kazala.Първоначално написано от Liar
Щом иска да ги махне едва ли са мъхчета.Първоначално написано от Nadelina