- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна история?
Каква е/е била най-красивата любовна история на която сте/сте били свидетели? Реална или от филм,ваша или на приятели,няма значение. Просто споделете - какво ви трогна в тази любов?![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Не вярвам в любовта...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Оххх беше тая година на морето...толкова беше хубаво...![]()
Беше като филма "Адам и Ева" ако си го гледал/а
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Филма "Hitch"
Еми моя си е. За мен беше най-красивата.
Пролетна топла вечер. Open Air Party. Силен бийт. Фойерверки. Светлини. Прошепване "Обичам те". Силна прегръдка и вълшебна целувка.
Много съм сантиментална.![]()
If love exists, I will fall...
razkajiiПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Амии запознахме се бяхме в една компания и на четвъртия ден тръгнахме,смис гледахме `brave heart` и се целунахме леле сичко си спомням и така 10 дни бяхме неразделни...ден и нощ заедно...и сичките му романтични истории-плаж,море дрън дрън...после в сф още 4 месеца бяхме заедно и такаПървоначално написано от niki7y
Забивах се с най-добрия му приятел около 1 седмица и точно преди нещата да станат сериозни, въпросния човек ме запозна с приятеля си (my love) и започнах да се забивам с него
![]()
![]()
...
хмх...аватара не отговаря на мнението ти..може би пък вече не вярваш в любовта ..Първоначално написано от kobrichka
по темата..
най-приятните,най-красивите,най-щастливите,най-усмихнатите,най-любовните истории и спомени са тези с приятеля ми.Всеки миг с него за мен е важен...Работата е там,че сега ако започна да ги изброявам...няма да мога всъшност!МНОГО СА!![]()
Руса кукличка
О,да да да да да.А как се казваше филма,че ме заинтригува?Първоначално написано от karoli_94
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
...
Посрещане на изгрева на скалите на морето и завършване в леглото на квартирата![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Тази нова година.Смях, зарибявка, прегръдка, бавен танц, целувка и....... беше си супер
![]()
I know I should stop believing ... !
+ ти си моя идолПървоначално написано от kobrichka
![]()