Таа.. много лошо ми започна новата година , моля се да не продължи така..Историята е следната :
На нова година бях с приятели.Обаче с нас беше и бившата приятелка на моя приятел (вече бивш) Тя не е от нашия град ,но с него учат заедно в БУргас. НА мен ми мина през акъла,че може да има някакви изпълнения,но не очаквах точно това..До тук добре,посрещнахме новата година , 2 часа още танци.. добре. Обаче към 3 часа Б. изчезна някъде и тръгвма да го търся (къщата е голяма) , влизам в едната стая и виждам Б. и Т. си говорят на един диван . И аз реагирах много странно "Кво прайте е " и той ми каза " Нищо говорим си" .. и аз ми стана тъпо , излязох от стаята. Качвам се горе след малко - той и говори на ухо,ама направо си я зарибява..Тя не го иска вече и му е казала ,че няма да стане нищо , че и е тъпо и заради мен , че няма смисъл само ще ни скара и т.н. Обаче той е продължил.. И към 6 идва при мен в една стая лежах вече глават ами беше пълна с какви ли не глупости и просто блъсна вратата каза ми " Голям съм боклук не го очаквах" и излезе.. Следобяд му казах ,че искам обяснение за всичко и той ми каза " Снощи разбрах,че все още обичам Т. , мислих че съм я забравил,но уви.. не мога да продължа..за мен е гавра да съм с теб,а да обичам нея" .. Останах потресена . Извини ми се безброй пъти,че ми е провалил празника,че не е било нито мястото нито времето за това,срам го е - засичаме се и не ме поглежда,нито се обажда. Думите му бяха "Просто не знам как ще те погледна вече.." .. Разбирам го до някъде,обаче съм скапана отвсякъде..Това момче е първата ми любов и от години не съм го забравила.. Умирам за него,а той..
Ще продължа или поне ще опитам..но 3та поредна нова година все нещо ми разваля празника ,обаче такова нещо не беше..
Благодаря на тези,които прочетоха..исках просто да споделя..