.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

някоя ходила ли е в студ. поликлиника?
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    На 18 години съм и гледам да ходя честичко, за мое успокоение
    Личната ми лекарка е във ВМА, та ходя на гинеколог там..
    Веднъж отидох при една лекарка, честно казано не и помня името, но беше супер бруталната..
    Нали прави прегледа и ми вкарва въпросното нещо и аз се дръпвам такава, щото ме заболя и тя ми вика "Какво се дърпаш, надали те болш, в теб са влизали и по-големи неща" - след като уточнихме, че водя полов живот.. После и казах, че по време на секс ме боли понякога и дали е нормално и тя вместо да ми направи някакви изследвания да нямам някакви инфекции и затова да ме боли ми вика "Еми като те боли за кво правиш секс?" и аз направо останах като гръмната..
    Но наскоро ходих при една друга лекарка, която е много мила, много добре се държи, обясняма ти всичко.. Ако те интересуват имена, ще се опитам да ги намеря
    Лелеее тва ме разби
    Аз ходя при Доктор Хаус и ми зема 100 000
    Sorry за базика

Zrd, malko mi e neudobno da go priznaq...ne sum hodila do sega ne ginekolog..za6toto mn me e sram,ama ujasno mn ,zn 4e e glupavo,no e fakt.Naqsno sum kolko sa seriozni tezi ne6ta i t.n.,no uvi...bihte li mi opisali kak preminava edin takuv pregled - s podrobnosti plssss

mersi predvaritelno!
    0t b0lka ne se umira, n0 prekalen0 mn0g0 se strada....! ! ! ! !

Супер фен
    1. Записваш си час при някой лекар.
    2. Отиваш, сядаш при него/нея и започва да те разпитва за цикъл, дати, правиш ли секс и т.н...
    3. Ще те прегледа на магарето.
    4. Ако има нещо, ще каже, ще предпише нещо и така.

Blagodarq za otgovora....iskam da pitam...kato sedne6 na "magareto" zavivat li te s ne6to kakto kogato rajdat jenite, ili tak....i ti si gleda6 kak nqkoi te gleda otdolu ...ujas,ne iskam i da si pomislq...ohh mn e gadno!!
    0t b0lka ne se umira, n0 prekalen0 mn0g0 se strada....! ! ! ! !

Супер фен
    О, Боже. С какво да те завиват? Няма да замръзнеш. И гадно, не гадно, рано или късно ще отидеш по някой и друг повод.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Нали прави прегледа и ми вкарва въпросното нещо и аз се дръпвам такава, щото ме заболя и тя ми вика "Какво се дърпаш, надали те болш, в теб са влизали и по-големи неща" - след като уточнихме, че водя полов живот.. После и казах, че по време на секс ме боли понякога и дали е нормално и тя вместо да ми направи някакви изследвания да нямам някакви инфекции и затова да ме боли ми вика "Еми като те боли за кво правиш секс?" и аз направо останах като гръмната..
    ООМГ !
    Всякакви некадърници и глупаци ги има. Аз отидох един път НА ЧАСТНО в Бургас, уж за да съм сигурна че ще ми обърнат нужното внимание и ще получа човешко отношение , а то беше един "лекар" абсолютен грубиян... "Оралното еб**е е най голямата простотия! Устата не е полов орган" ,"Аналното еб**е и то е най голямата простотия!" , "Ще си миеш д*дата , и няма да даваш на приятеля си да си търка п*шката в нея!" И освен това ме нареди , едва ли не че съм най голямата курва и ми забрани да правя секс Просто не можех да повярвам къде съм попаднала и какъв е тоя , нямам думи.

Здравейте, искам да попитам нещо.
    Значи аз юли ходих на гинеколог за 1ви път и бях уплашена малко, но той пита дали водя полов живот и казах НЕ и майка ми попита дали ще ме преглежда и той каза "да" обаче аз бях в цикъл тогава и майка ми му каза и той отговори, че ще ме гледа на видеозона. Искам да попитам дали заради това, че съм в цикъл не ми е бъркал или защото не водя полов живот? Сега пак ми предстои да отида на 2ри преглед (за кисти), но не знам дали пак на видеозон ще ме гледа или на тва прословуро магаре... вие как мислите??

Супер фен
    Ами виж сега. Не може да те преглежда на магарето докато си в цикъл... Някакси..... сещаш се. Кофти. На видеозон абсолютно нищо не пречи докато си в цикъл. А относно кистите - и на двете може (трябва) да те прегледа. Успех!

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    На 16 години съм и съм ходила 1 път сама на гинеколог тази година, но съм в Пловдив и за това не мога да ти помогна Иначе, да моята гинекоожка е мн внимателна и мила.
    A ти май ми беше писала лично съобщение което без да исдках изтрих и не знаех кака ти е ника за да ти пиша.Но сега тук ще ти пиша каде ми е гинекоожката-на събота пазара се намира в поликлиниката-областен рекласеционен център-събота пазар.Гинеколожката ми е в 10 кабинет и се казва д-р Станева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си