Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
На 18 години съм и гледам да ходя честичко, за мое успокоение
Личната ми лекарка е във ВМА, та ходя на гинеколог там..
Веднъж отидох при една лекарка, честно казано не и помня името, но беше супер бруталната..
Нали прави прегледа и ми вкарва въпросното нещо и аз се дръпвам такава, щото ме заболя и тя ми вика "Какво се дърпаш, надали те болш, в теб са влизали и по-големи неща" - след като уточнихме, че водя полов живот.. После и казах, че по време на секс ме боли понякога и дали е нормално и тя вместо да ми направи някакви изследвания да нямам някакви инфекции и затова да ме боли ми вика "Еми като те боли за кво правиш секс?" и аз направо останах като гръмната..
Но наскоро ходих при една друга лекарка, която е много мила, много добре се държи, обясняма ти всичко.. Ако те интересуват имена, ще се опитам да ги намеря
ужасяващо!!!

а колко пъти трябва да ви се повтаря, че гинекологът на младо невъзпроизвело се Момиче е по-добре да бъде Мъж, а не жена реминисщираща върху пациентките собствените си проекции за възрастовият период и прилагаща върху тях лечения на базата на "личен опит"!

не напразно най-добрият специалист в момента в БГ по мъжките "топки" е Жена и то колега-учен от световна класа!