- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край !
!!!
Хахах колко сладко. Все едно сте заедно от месец, така се вълнуваш на всичко казано от него.
Лошо е, че така се е*бава с теб, ама все пак много хора са си такива просто. Може да не го мисли наистина.
Надявам се да сте заедно още дълго време.![]()
If love exists, I will fall...
благодаря ти..оби4ам го мн и затова се радвам на всичко...Първоначално написано от filltheblank
![]()
Трябва да му набиеш в главата, че не трябва така да се бъзика с теб, защото ти е неприятно.
Радвам се за вас, че се обичате! Дано и аз да имам възможност да мина през нещо такова!
Успех!
Don't tell me what I can or can't do !
Това което си написала е адски банално.. но както и да е!
Не знам изобщо какво мнение да ти дам.. според мен се държите много детски.. все пак сте заедно от 2 години, държиш се като 10 годишна, освен ако наистина не си на толко де..
Мисля, че по скоро това не е любов, а нещо като "Дай ми кукличките.. на си ти дрешките" (както обича да се изразява един приятел)..
Еми може просто да има по-странно чувство за хуморСпокойно, щом ти се извинява, значи целта му не е да те обиди
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аааа извинявам се много 13 годишна принцеске ама света не се върти около тебе ...
Държиш се адски лигаво.В тоя живот,ако така се засягаш от всеки бъзик не знам..Ако бях на мястото на приятеля ти да съм ти била шута незабавно.Не може човека да се шегува и ти да го караш едва ли не да ти пада на колене, и да ти иска прошка, и да ревеш, и отгоре на всичкото накрая и да му го натякваш. Не те разбирам,а и не искам.Такива като тебе много..добре че поне си си намерила кой да те търпи.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
дебелашки са му шегите,нищо повече..
олеле колко хубава историйкамного се радвам за вас и ви пожелавам да сте много,много ама много щастливи и да се обичате!
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
супер какво!Иамш невероятен приятел..само лошото е кадето малко сее бъзика с теб ама..всички си имаме недостатаци
Напълно съм съгласна. К'ви са тия лигавщини...поредната заблудена лигла, която си мисли, че всичко се върти около нея...Първоначално написано от bEbsI
На 10 ли сте или на 11?
Познавам и 16 годишни, които се държат по този начинПървоначално написано от NightFairy
нали не вярвате, че е под 13-14?
благодаря много на filltheblank,Boyd,ThePowerOfLove,aka6a_vamp,Rofl4e за разбирането,особено на Rofl4e и kukli4kata001
На останалите мога само да кажа,че не съм лигава и че това ,че съм чувствителна не ме прави лигава.Нито съм на 11 ,нито на 13...![]()
Просто го обичам много и затова се дразня от дребни неща!
хм ... може ама то момчето има вина ... Ше седи и ше и са моли ... един път се казва извинявай ... 2-ри път не ! и според мен наистина не е бил доволен от представянето ти в стаята ... и какво ако влезе някой ... какво ще видят как двойка " влюбени" се целуват ... хм .. на момчето ще му писне от твоите капризи още най-много 3 такива скандала и ти бие шута ... даже и 3 са ви многоПървоначално написано от lisi4ety
Съжалявам, че бях така директна, но не мислиш ли, че ако се обичате толкова, колкото твърдиш, не трябва да се карата за толкова ДРЕБНИ НЕЩА^Първоначално написано от Titanic_baby
Е, че не е, не е... Ако беше едва ли щеше да празнува Нова година с гаджето си... Обаче по-добре за нея да е на 10-11, поне малко ще я оправдае...Първоначално написано от lisi4ety
![]()
Чакай,чакай.Първо изброяването на това кой потребител ти харесал с мнението ти изобщо не ме грее.Второ чувствителността си има граници.Аз също съм чувствителен човек в определени ситуации,но твоето си е чиста лиготия. И ако обичаше приятеля си нямаше да се опитваш да го въртиш на малкия си пръст с такива изтъркани лафчета.Или вземи научи нещо по-оригинално или не се опитвай.Изобщо се чудя как може да има такива безхарактерни мъже..ама нищо де нали трябва да се мислите за велики.'Айде със здраве!Първоначално написано от Titanic_baby
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ем то не се случва за пръв път,често се караме за глупости и после се сдобряваме.В една връзка не може да няма караници и не може абсолютно всичко да върви по вода.Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
ЕМ като НЕ ТЕ ГРЕЕ,ЗАЩО го споменаваш в мнението си?Първоначално написано от bEbsI
Това пък,че ти ме мислиш за лигава,мен не ме грее,защото не ме познаваш,като човек.А мислиш ли,че ако не обичах приятеля си щях да седна да напиша тема за него ?![]()
Добре, мацка, колкото и да го обичаш това не е нормално. Да ходиш и да ревеш, защото се е избъзикал за нещо. Той да ти се извинява 100 пъти и ти накрая да му го натякваш. От горе на всичкото, сте заедно две години и даже не сте оставали по бельо?! (добре де, това не е от значение, ама вие к'во за ръчичка ли само се държите? Момче е, има си нужди...Първоначално написано от Titanic_baby
). Не знам тоз човек колко те обича, за да ти търпи лигавщините (за мен си е точно лигавщина). Съжалявам, че така ти го казвам, ама за теб ще е по-добре да си промениш малко отношението. Опитай се да не се засягаш толкова, да не обръщаш чак такова внимание, защото ще си патиш много в живота, ако се държиш по този начин.
Не може всичко да върви по вода, но това са твърде детски работи![]()
Mила някога виждала ли си лигла да си признае , че е лиглаПървоначално написано от NightFairy
![]()
![]()
оставяй я ти и го казваш за хубаво тя се заяжда и на сичкото отгоре иска нашето виждане на проблема .... шматка лигава ...
приемам мненията ви,просто исках да кажа,че не съм лигава,но щом за такава ме мислите,както и да е.Първоначално написано от beachy_bunny
абе как ще ми докажеш , че не си лигава бе ... момчето ти се извинява един час , че и повече за нещо което е вярно .. айде поне за първото ...а ти не си спряла да се сърдиш , че и ревливи испълнения е имало ... вече там за боидната дума нз обаче за другото еее пълна тъпня ... стегни се малко ако не искаш да го загубиш .. , защото и тоя момент ще дойде ...Първоначално написано от Titanic_baby