.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Край !

Мега фен
    еее тва да ревеш за такава тъпотия сериозно изглежда много лигаво. с моите гаджета кви ли не по- брутални майтапи сме си правили, но нито сме се сърдили, нито нищо, просто всичко е в кръга на шегата. опитай се да не си толкова..хм.. скучна, за твое добро е, и приемай нещата малко по- спокойно. в крайна сметка, днеска ще ревеш за тоя базик, утре за оня, други ден за тва, че не си е сложил чорапите в коша за пране, а по- други ден вече ще му писнеш и сте дотам. успех
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Според мен в този момент просто си искала да ти обърне повече внимание. Искала си някой да види колко се обичате, като той върви след теб да те прегръща и дундурка.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    абе как ще ми докажеш , че не си лигава бе ... момчето ти се извинява един час , че и повече за нещо което е вярно .. айде поне за първото ...а ти не си спряла да се сърдиш , че и ревливи испълнения е имало ... вече там за боидната дума нз обаче за другото еее пълна тъпня ... стегни се малко ако не искаш да го загубиш .. , защото и тоя момент ще дойде ...
    Ето, и тя ти го казва...Замисли се наистина. Няма смисъл от тия изпълнения, ако си търсиш внимание не е това начина

Град
    Благоевград
    Май тук станахме прекаленно груби. Аз изказах своето мнение, като подчертах, че за мен това са детски работи, но все пак не я познаваме и не можем да преценим какъв човек е тя. Съветът от мен е малко да се вразумиш и да не обръщаш внимание на такива дребни неща. Нали се обичате, тогава какъв е проблема

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    Май тук станахме прекаленно груби. Аз изказах своето мнение, като подчертах, че за мен това са детски работи, но все пак не я познаваме и не можем да преценим какъв човек е тя. Съветът от мен е малко да се вразумиш и да не обръщаш внимание на такива дребни неща. Нали се обичате, тогава какъв е проблема
    хаха права си много враждебно настроени станахме ... еми с някой друга дума да обобщим решението на проблема
    стегни се малко .. света не се върти около теб .. не приемай нещата толкова сериозно ... не се сърди за неща които са верни ... търси друг начин по който да му привлечеш вниманието , а не чрез лапешки изпълнения айде успех

Град
    Велико Търново
    леле...кво става тука бе?!
    КВо всичко сте се нахвърлили на момичето...лигава била!
    Един да изкаже негово лично мнение,че била лигла и всички останали зад него повтарят същото,като патенца.Я се стегнете малко!
    Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени курви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
    Сега към темата.
    Абсолютно те разбирам и в твоя случай ти си искала да защитиш гордостта си.Никой от вас не е виновен.Радвай се ,че имаш такъв приятел,защото повярвай..малко са тези момчета,които имат такъв характер и са готови на всичко ,за да са с теб.Според това ,което казва:''-обичам те мн,ти си ми всичко'' и другото ''-само ти си ми''ме води на мисълта,че приятелят ти има и други проблеми и само ти си човека,който го крепи.Затова не се запалвай от такива неща,защото живота е много сложен и пред проблемите на останалите тинейджъри,твоят може би е почти нищо.Подркрепяй приятеля си и вървете заедно напред!Сигурна съм,че той те обича,както и ти него.А любовта е най-важното в една връзка.Пожелавам ви много любов и възможно най-малко караници!
    Руса кукличка

Град
    in my world!
    само едно не мога да разбера щом толкова се обичате...защо още не сте спали..само да не кажете има достойнство и т.н тва са 2 години!!!!!Би трябвало за 2 години да са с еопознали достатъчно.Сестра ми ходи с мъжа си 2 години...сега ше кажете не всички са като сестра ти..ама извинявай тва са 2 години и да сте нямали интимни отношения,направо нз тва си е вече чиста лиготия.
    А за бъзиците нз явно си мн чувствителна ама за 1-вия бъзик наистина има мн вярно в него,замисли се.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Един да изкаже негово лично мнение,че била лигла и всички останали зад него повтарят същото,като патенца.Я се стегнете малко!
    Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени к**ви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
    Сега към темата.
    Абсолютно те разбирам и в твоя случай ти си искала да защитиш гордостта си.Никой от вас не е виновен.Радвай се ,че имаш такъв приятел,защото повярвай..малко са тези момчета,които имат такъв характер и са готови на всичко ,за да са с теб.Според това ,което казва:''-обичам те мн,ти си ми всичко'' и другото ''-само ти си ми''ме води на мисълта,че приятелят ти има и други проблеми и само ти си човека,който го крепи.Затова не се запалвай от такива неща,защото живота е много сложен и пред проблемите на останалите тинейджъри,твоят може би е почти нищо.Подркрепяй приятеля си и вървете заедно напред!Сигурна съм,че той те обича,както и ти него.А любовта е най-важното в една връзка.Пожелавам ви много любов и възможно най-малко караници!
    Първо...не може от всички да чува само "ауу колко сладко", "така е, той не трябва да се шегува така" и т.н.
    Второ...всички, които й казахме, че е лигла се обосновахме защо...
    Трето...каква гордост е да се сърдиш и да ходиш да ревеш, като човека ти се е извинил многократно?

И окей, може да е свястна, може да не е поредната заблудена к*рва, може да си има принципи, да е чувствителна и т.н., ама това държание не приляга на едно сериозно момиче, не мислиш ли?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от NightFairy
    Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени к**ви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
    Сега към темата.
    Първо...не може от всички да чува само "ауу колко сладко", "така е, той не трябва да се шегува така" и т.н.
    Трето...каква гордост е да се сърдиш и да ходиш да ревеш, като човека ти се е извинил многократно?

И окей, може да е свястна, може да не е поредната заблудена к*рва, може да си има принципи, да е чувствителна и т.н., ама това държание не приляга на едно сериозно момиче, не мислиш ли?
    сега пък какво излезна,че като е плакала не била сериозна.
    Момичетата са чувствителни създания.Е,поне някои.
    Ти през живота си не си ли плакалА?По-добре е да плаче,защото и е домъчняло от цялата работа,отколкото да плаче заради човек,който не я иска.Какво ,като е плакала,тя не е утишла на ухото му и да му циври на главата.Момчето само е утишло при нея.
    Руса кукличка

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NightFairy
    Сега към темата.

сега пък какво излезна,че като е плакала не била сериозна.
    Момичетата са чувствителни създания.Е,поне някои.
    Ти през живота си не си ли плакалА?По-добре е да плаче,защото и е домъчняло от цялата работа,отколкото да плаче заради човек,който не я иска.Какво ,като е плакала,тя не е утишла на ухото му и да му циври на главата.Момчето само е утишло при нея.
    Къде точно казах, че като е плакала не била сериозна? Казах, че цялото й поведение, не приляга на едно сериозно момиче... Както и да е...нямам намерение да споря, с който и да е...Казах, че според мен това са лигави изпълнения и никой не може да ми промени мнението. Айде със здраве!

Мега фен
    angelcheeee_93, ок, чувствителна е, това го разбрахме. НО има разлика м/у чувствителност и лигавене. извинявай, ама да ревеш от най- малката простотия е прекалено. то за самата нея не е добре да е такава. утре, като отиде в реалния живот, като се срещне със 1000 пъти по- гадните неща от базиците на гаджето й, кво ше стане с нея?? тя направо ще се срине...и никой няма да тича след нея и да я гали с перо. от тая гледна точка нещата са пресилени.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен
    Град
    Бургас
    благодаря на всички,че изразихте мнения по случая.
    angelcheeee_93 благодаря,че успя да кажеш това,което аз не успях да обясня.Умница :P
    На всички Ч>Н>Г мн здраве,щастие,любов ,пари и мн сбъднати мечти!
    Осъзнавам,че не трябва да плача от толкова малко,защото съм изглеждала пикла!Ясно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си