На останалите мога само да кажа,че не съм лигава и че това ,че съм чувствителна не ме прави лигава.Нито съм на 11 ,нито на 13...
Просто го обичам много и затова се дразня от дребни неща!
Добре, мацка, колкото и да го обичаш това не е нормално. Да ходиш и да ревеш, защото се е избъзикал за нещо. Той да ти се извинява 100 пъти и ти накрая да му го натякваш. От горе на всичкото, сте заедно две години и даже не сте оставали по бельо?! (добре де, това не е от значение, ама вие к'во за ръчичка ли само се държите? Момче е, има си нужди... ). Не знам тоз човек колко те обича, за да ти търпи лигавщините (за мен си е точно лигавщина). Съжалявам, че така ти го казвам, ама за теб ще е по-добре да си промениш малко отношението. Опитай се да не се засягаш толкова, да не обръщаш чак такова внимание, защото ще си патиш много в живота, ако се държиш по този начин.
Mила някога виждала ли си лигла да си признае , че е лигла оставяй я ти и го казваш за хубаво тя се заяжда и на сичкото отгоре иска нашето виждане на проблема .... шматка лигава ...
приемам мненията ви,просто исках да кажа,че не съм лигава,но щом за такава ме мислите,както и да е.