леле...кво става тука бе?!
КВо всичко сте се нахвърлили на момичето...лигава била!
Един да изкаже негово лично мнение,че била лигла и всички останали зад него повтарят същото,като патенца.Я се стегнете малко!
Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени курви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
Сега към темата.
Абсолютно те разбирам и в твоя случай ти си искала да защитиш гордостта си.Никой от вас не е виновен.Радвай се ,че имаш такъв приятел,защото повярвай..малко са тези момчета,които имат такъв характер и са готови на всичко ,за да са с теб.Според това ,което казва:''-обичам те мн,ти си ми всичко'' и другото ''-само ти си ми''ме води на мисълта,че приятелят ти има и други проблеми и само ти си човека,който го крепи.Затова не се запалвай от такива неща,защото живота е много сложен и пред проблемите на останалите тинейджъри,твоят може би е почти нищо.Подркрепяй приятеля си и вървете заедно напред!Сигурна съм,че той те обича,както и ти него.А любовта е най-важното в една връзка.Пожелавам ви много любов и възможно най-малко караници!