- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам Списания , статий и плакати !
Извинявай, имаш ли брой10 от 2010 на Popcorn с всички картички и плакати? Много го искам и отдаван го търся, много ще се радвам ако го имаш !!
Благодаря ти предварително!!
Nadqvam se da ne si prodala vsi4ko i da e ostanalo i ne6ti4ko za men . Tarsq broeve na bg bravoto ot 2010 ot 1 do 14 i vsiki nazad ot 2009 , 2008 , 2007 ...
Последно редактирано от Misheto0yYy : 01-01-2012 на 20:22
jimi blue/ronaldinio
kimi raikonen/aerosmith
jonas brothers/manchester united
пиши на скайп aloxica или alekspalenkov@gmail.com
Последно редактирано от aloxica : 01-26-2012 на 07:00
Iskam da te pitam imash li specialniqt broi na BRAVO s One Direction molq te mnogo mi trqbva
Metallica?
Iron Maiden?
Slipknot?
Green Day?
Lordi?
Guns N Roses?
Bon Jovi?
Whitesnake?
KISS?
сичко що е метъл в тия плакати искам информация за него :ДД
скайп: fitrls
Имаш ли плакати или каквото и да е на Еминем???
the offspring / korn, posteri.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=2865022&df=17&dflid=3&GDirId=09441b12 6706265950783c5de1c8464a, posteri.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=2865018&df=17&dflid=3, posteri.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=2865004&df=17&dflid=3, posteri.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=2864940&df=17&dflid=3 !!, posteri.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=2864908&df=17&dflid=3 ?
Ако някой има мега плаката на Едуард от 1 брой на Браво от 2009 да ми пише лично! Готова съм на заплащане или на размяна! =]
А имаш ли 1 брой на Браво от 2009 с плаката на Едуард! Ако го имащ за колко го даваш?
ima6 li poslednite nqkolko broq na nemskoto BRAVO kudeto ima statii za Twilight?
Имаш ли постери на Linkin Park;Nightwish;Nirvana или Simple Plan или статий за тях?Кажи ако имаш моля теееееее
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
плакат на Gorillaz ? Wenwtorth Miller
btw ot BS sam
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ima6 li plakati ili nqkvi statii na tokio hotel
Здрасти аз търся спешно плакати и разни нища(статии снимки и др)на Rihanna . Ам....търся някой брой на немското браво в който да има неин плакат и статии ,можеш да ми пишеш ЛС на скайп pami_84 или на и-мейл pamela-84@ABV.BG
имаш ли някои брой за Us5
Iskam plakati na Tokio Hotel![]()
bella from twilight / toma ?
twilight/rihanna ?![]()
ако ги имаш пусни снимкиот плевен съм
![]()
П.С-може ли снимките да не са от prikachi.com защото от там не мога да ги гледам мерси![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
hei.. ам.. може ли да видя плакатитие:
спец. приложение за звездите на Дисни
chris brown / miley cyrus
carah conor / jesse mccartney
camp rock / fady de
bon jovi / miley cyrus
camp rock / james laffert
sarah connor / miley cyrus
demi lovato / fall out boy
rdb / witch
jonas brothers / hayden pannettiere
pishi mi na skype play_my_music ili lichno ;d![]()
Здравей! Интересуват ме плакатите свързани с Twilight, New Moon, Robert Pattinson . От Варна съм. Благодаря за вниманието.
За връзка:
Здравей заинтересувана съм от сп Хай клуб Попкорн и Браво пиши ми на скайп cveti145!![]()
Имаш ли първи брой на немско браво за 2009г?
Списания Хай клуб откога имаш ? И немското браво имаш бли броеве с подаръчи пиши на скайп cveti145
Аз искам на ашли тисдейл и най вече държа на манчестър юнайтед..ако някой вече не ти ги е купил..пиши ми на лична за да се разбереем![]()
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Аз искам неща на jonas brothers от BRAVO и POPCORN - чуждите списания! Особено ако имаш спец. издания за тях!!! Ако може пиши ми на лично с. за да се разберем по-подробно....!!!