- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъсан презерватив....
Здравейте,
Снощи към 5-6: Новогоднишна забава с приятелката ми, без да разбера, презерватива ми се е скъсал още в началото на половия акт който трая около час... през това време мисля че на един път щях да свърша, но се сдържах, но все пак мисля че впръснах... отново в края на половия акт го извадих и свърших отвън но отново шанса да съм впръснал в нея не го изключвам, тъй като през цялото време си мислех че не е скъсан и не се притеснявах.... сега вапроса ми е, понеже и 2мата се притесняваме, засега утехите са че тамън и беше свършило, а и тя се испишка точно след половия акт. Въпросите ми са: дали да разчитам на това или не е достатъчно? ако не, засега са минали около 18 часа, дали първо да вземе тест за бременност (утре) и след това хапче? (ескапел)
ще съм благодарен за компетентни мнения..
\
/
Лелеле как си знаех след снощи кви теми ще се почнат...
Теста показва най рано след 1 седмица .. а Ескапел е до 3 дни най добре е да се пие до 12ч. колкото по скоро се пие толкова по добре!Щом мислиш,че си впръскал в нея по добре да пие хапче от колкото аборт!Но това че не е била в овулация е добре защото риска не е толкова голям..както решите
ами след като смята ,че на 16 е малка за такива хапове да не прави секс!Хахаха май май не сте чели рисковете които ги има след акто започнете да водите полов живот!Първоначално написано от sensationwhite
П.С.Никаде не е написано в листовкта някаква възрасова граница!
в този случаи наистина Ескапела и тва е ..Първоначално написано от sensationwhite
ако не искате да рискувате ест! (::
започнала съм по рано!Първоначално написано от sensationwhite
И точно за това те съветвам да го купиш защото знам през какво съм перминала!Ако искаш повече инфо пиши на ЛС..ще ти помогна с каквото мога и каквото знам
![]()
еее мече говорила съм с фармацефт..Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
vse pka pro4eti vnimatelno kakvo pi6a za ESKAPEL vuv netaПървоначално написано от sensationwhite
Бобии аз туко що му обяснявах.. за рисковите от Ескапел..Първоначално написано от x3eme
много добре знаеш как стоят при мен нещата така ,че ..
спох
![]()
uspeh i dano nqma pritesneniq sled tovaПървоначално написано от sensationwhite
![]()