.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

абонати в Skype

Сетих се за един познат, който имах в скайп по-късно явно съм го махнала. Та искам да попитам има ли как да разбера как е скайпа му ? Ще се радвам ако ми помогнете аа и честита 2оо9
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Супер фен Аватара на iPurple
    Kvi sa tiq glupavi vuprosi... ako si go mahnal go nqma6 v abonatite taka 4e nqma ot kude da go nameri6 pak osven ako ne mu znae6 skype imeto ili ti e ostanala nqkoq hronologiq s nego..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Ако имаш хронология с него ще е най - лесно.Ако не провери в блокираните абонати (може нещо да си се объркала) и ако и това не стане ще трябва да намериш друг начин.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Kvi sa tiq glupavi vuprosi... ako si go mahnal go nqma6 v abonatite taka 4e nqma ot kude da go nameri6 pak osven ako ne mu znae6 skype imeto ili ti e ostanala nqkoq hronologiq s nego..
    Добре аз питам нали ? Защото например ако само аз съм го махнала а той още ме има в скайп ми е в упълномощени абонати, та щом това го има се интересувах дали някъде в скайп няма опция, която да ми показва кои абонати съм имала.
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Супер фен Аватара на iPurple
    Nqma takava opciq. Nameri dryg na4in..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Nqma takava opciq. Nameri dryg na4in..
    emi qvno nqmam kasmet imah pisma ot nego i na po6tata i sega re6ih tam da opitam ama mi izpisa 4e takav e-mail ne sa6testvuva

Re: абонати в Skype

Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    Сетих се за един познат, който имах в скайп по-късно явно съм го махнала. Та искам да попитам има ли как да разбера как е скайпа му ? Ще се радвам ако ми помогнете аа и честита 2оо9
    mislq 4e da wij hronologiqta

ами аз от последния път в който съм си чатила с него съм си сменяла версията на скайпа, така че няма го в хронологията а едва ли има от къде да си намеря хронологията от когато имам скайп

ей намерих го реших да потърся това скайп име и то зе че стана айде мерси на всички които писаха

Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    ей намерих го реших да потърся това скайп име и то зе че стана айде мерси на всички които писаха
    Ама тва чак сега ли се сети да го направиш????

ами не всъщност.. но нз защо до сега не попадах на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си