- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- абонати в Skype
Сетих се за един познат, който имах в скайп по-късно явно съм го махнала. Та искам да попитам има ли как да разбера как е скайпа му ? Ще се радвам ако ми помогнетеаа и честита 2оо9
![]()
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Kvi sa tiq glupavi vuprosi... ako si go mahnal go nqma6 v abonatite taka 4e nqma ot kude da go nameri6 pak osven ako ne mu znae6 skype imeto ili ti e ostanala nqkoq hronologiq s nego..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ако имаш хронология с него ще е най - лесно.Ако не провери в блокираните абонати (може нещо да си се объркала) и ако и това не стане ще трябва да намериш друг начин.![]()
Добре аз питам нали ? Защото например ако само аз съм го махнала а той още ме има в скайп ми е в упълномощени абонати, та щом това го има се интересувах дали някъде в скайп няма опция, която да ми показва кои абонати съм имала.Първоначално написано от iPurple
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Nqma takava opciq. Nameri dryg na4in..
Fall down seven times..
Stand up eight.
emi qvno nqmam kasmet imah pisma ot nego i na po6tata i sega re6ih tam da opitam ama mi izpisa 4e takav e-mail ne sa6testvuvaПървоначално написано от iPurple
![]()
mislq 4e da wij hronologiqtaПървоначално написано от Paradise_Lost
ами аз от последния път в който съм си чатила с него съм си сменяла версията на скайпа, така че няма го в хронологиятаа едва ли има от къде да си намеря хронологията от когато имам скайп
ей намерих гореших да потърся това скайп име и то зе че стана
айде мерси на всички които писаха
![]()
Ама тва чак сега ли се сети да го направиш????Първоначално написано от Paradise_Lost
![]()
![]()
ами не всъщност.. но нз защо до сега не попадах на него![]()
![]()