- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
смятай как ги цапаПървоначално написано от hristi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Ти голям плейбой го раздавашПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Чак пък плейбой.Първоначално написано от mimsi7o
![]()
Пък и сланините се махат бая по-трудно от бикините.![]()
Welcome to the Jungle...
женските от моя клас се разхождат без бельо и доста често с поличкиама си е яко щот са секси иии нямат мн мн против да ги пипкаш тук таме
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Наркотиците влияят зле на младото поколение...
Welcome to the Jungle...
айде айде .. ся май някой завижда а?нали уе майна!Първоначално написано от DarkTemplar
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Категорично не! И аз съм на мнение, че бельото е произведено, за да го носим! Първо, би било неудобно, второ е нехигиенично, трето - според мен е много по-възбуждащо приятеля ти да ти съблече бельото, вместо направо да 'действате'... къде отива играта?!![]()
По цял ден.Първоначално написано от playboyche
Welcome to the Jungle...
Ходя без бельо само когато е толкова топло, че не издържам и собствената си кожа от жегата. Само един път се е случвало някой да ме забележи, че не нося нищо отдолу, ама като и връзвах роклята се оказа, че и тя нищо не носи и бяхме квит.В група от 3 момичета 2 не носят. Сега останалите не съм ги проверявала.
![]()
песничката е на място определено хахахахПървоначално написано от kofti_nick
И що лошо няма някоя мацка да е без белио таман няма да се мъчиш да го сваляш а минавъш по същество :Д ако е с пола ест :Д
Пък и сланините се махат бая по-трудно от бикините.[/quote]
ЗНАМ ! ! ! Цяла седмица спорт , здравословна храна.. и накрая нищожни 2 килограма :Д .. а бикинките 'цък' и са свалени![]()
![]()
след 1 2 години ще тръгнат и без дрехи...
Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!
НЕ бих го направила. Би ми било некомфортно.
набий си от кеф чикия
Аз и гола бих излязла ако ми е комфортно,но зависи къде...защото това да се гледа на показ плът и органи се водеше курвенско? Ахам,значи ще си помисля първо дали ми дреме за хорското мнение
ся..за гаджето да му направиш sneaky изненада - да, ама иначе вероятността някви random ppl да ми видят мидичката не ми се нрави
Аз съм ходила на даскало веднъж без прашки и тая вечер се върнах без тях![]()
Носете си гащите, че скоро идва зима.![]()
Welcome to the Jungle...
Вижте снимки на жени, които предпочитат да са БЕЗ бельо на: http://bezbelio.host.org
мен по к*р на -2 нема да ми е яко ;д
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!