- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
Не става! сега е студено, а лятно време нося къси или прозрачни дрехи.......А и не искам. От какъв зор?
аз съм ходил лятото без гащи ама ми се е случвало рядко и не е неприятно стига да свикнеш
Когато съм вкъщи, често си ходя гола, но да изляза без бельо![]()
НЕ!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ха... ебати абсурда.![]()
Az ne nosa 6oto praq seki den sex
е че секса кво общо има със това да носиш бельоПървоначално написано от lionskanadenica
едно момиче от нашия клас(7клас) всеки ден е без белю и като дойде на училище познайте какво става... нескаа като се лъзна на леда![]()
verno li..q razkaji pove4eПървоначално написано от andrags
![]()
![]()
Да бе я разкажи по-подробноПървоначално написано от fashion4etyy
според мен тези които ходят без бельо в повечето случай искат да предизвикат секс или да подтикнат за това...аз лично като момче винаги си нося слипчетата
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
ам чи да беПървоначално написано от hristi
![]()
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
Ужас, никога не бих ходила без бельо.Първо, че ми е противно, второ нехигиенично, трето неприлично, а и аз вече прашки спрях да нося, нося нормални бикини или боксерки ,вие предлагате голи.Това не е човешко. :# Ако бях момче и приятелката ми ходи без гащи, щях да я подпукам направо :#
Давай зарадвай ни..Първоначално написано от iliq_zgz
![]()
![]()
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Представям си...Първоначално написано от andrags
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
като съм без бельо ми ходи а на ляво а на дясно![]()
Ми и при мен е така.. няма как да не ходи се пак имаме пишкиПървоначално написано от x3eme
пък и на мен това не ми пречи като ми са мятка.. закото се са заглеждат момичетата
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
He
Лично на мен ми действа възбуждащо, и затова си ходя с боксерки :P
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Дам тъй става...и при менПървоначално написано от x3eme
:P
ПП. Доста смешки прочетох..![]()
аз не, но на женките кво им пречи
Aми за да направя изненада на гаджето може би- да, но по принцип си нося бельо![]()
как е възможно толкова момичета да нямат грам усет за тръпката, за приключението?
никой не говори да ходите нон-стоп бе бельо, а просто ей така, за 15-20 минути, за тръпката, за идеята, за това да подудите приятеля си или просто за себе си да се насладите ...
веднага тръгвате да мислите за хигиена, удобно ли било или не ...
става въпрос за някакви си минути носете си бельото в чантата и го облечете след това
и не е необходимо непременно да трябва да 'става" нещо през това време - може нищо да не стане, може просто да се насладите на усещането от това че сте така под полата (под дънките няма смисъл и наистина сигурно е адски неудобно) , че никой не знае че сте така
да усетите че правите нещо лудо, възбуждащо ... да покажете дискретно на гаджето си че сте така или дори само да му пошушнете ...
е поотворете се малко, покажете че сте по-разчупени, по-смели, по-готови за нови луди идеи ... как искате иначе да ви харесваме, баси ...
да, "неприлично" е ама нали точно в това е тръпката - за вас, за нас?
аре ...