.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 281

Тема: Без бельо

hottie
    Guest

Re: е как може да нямате грам усет за тръпката, за приключен

Цитирай Първоначално написано от vagabondx
    как е възможно толкова момичета да нямат грам усет за тръпката, за приключението?

никой не говори да ходите нон-стоп бе бельо, а просто ей така, за 15-20 минути, за тръпката, за идеята, за това да подудите приятеля си или просто за себе си да се насладите ...

веднага тръгвате да мислите за хигиена, удобно ли било или не ...

става въпрос за някакви си минути носете си бельото в чантата и го облечете след това

и не е необходимо непременно да трябва да 'става" нещо през това време - може нищо да не стане, може просто да се насладите на усещането от това че сте така под полата (под дънките няма смисъл и наистина сигурно е адски неудобно) , че никой не знае че сте така

да усетите че правите нещо лудо, възбуждащо ... да покажете дискретно на гаджето си че сте така или дори само да му пошушнете ...

е поотворете се малко, покажете че сте по-разчупени, по-смели, по-готови за нови луди идеи ... как искате иначе да ви харесваме, баси ...

да, "неприлично" е ама нали точно в това е тръпката - за вас, за нас?

аре ...
    Абе то аз съм съгласна с теб, но в момента ги подтикваш да правят неприлични неща, а не знам дали е правилно защото има и малки и ще ги развратиш съсвем.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, как да се разходя навън без бельо? да се разходя по центъра (с белите си поли ли прозрачните рокли, които нося лятото ли), да отида до тях....пак със същото облекло, а на купон още по-малко. да не мога да се натанцувам, да ми е некомфортно, да не мога да си седна както ми е удобно.....Тц. Бих го направила у дома и за малко.......преди да вляза под душа
    Може и да нямам приключенски дух, ма в тая студ съвсем ми се загуби желанието да се разголя, било то и да махна боксерките си. Най-малкото имам чорапогащник, панталон, чорапи (и терлици, когато съм у тях)......достатъчна спирачка, дори и при липсата на бельо. Да не говорим, че нямам намерение да си простудявам....котето

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ...tvoq kato trgune da te subli4a mai ne mu e lesno....trqbva mu baq vreme da svali vsi4kite disagi!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да не говорим, че нямам намерение да си простудявам....котето
    Кремче, този ти изказ ме разби
    П. С. Нямаш ли някоя дънкова поличка за лятото? Не е казано, че трябва да си на купон или навън цяла вечер без бельо. Мушкаш 1 чифт прашки в дамската чанта, пошушваш му за изненадата и........

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Тука като ви чета, че чак почвам да се навивам лятото да го пробвам тва... Ама има бая време де... знам ли какво ще ми скимне до тогава
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да не говорим, че нямам намерение да си простудявам....котето
    Кремче, този ти изказ ме разби
    П. С. Нямаш ли някоя дънкова поличка за лятото? Не е казано, че трябва да си на купон или навън цяла вечер без бельо. Мушкаш 1 чифт прашки в дамската чанта, пошушваш му за изненадата и........
    Май нямам (имама ама с една цепка.......като седна и всичко се вижда). Имам черна, ама е официална и не върви на босо.......Но като цяло просто не ме блази идеята. Не знам, просто ми се струва леко вулгарно и много неудобно. че аз едва минавам апартамента без бельо(ако съм забравила да си го взема като се мия). Търка ми се всичко и е доста..неприятно.
    Дарла, при положение че в 1 съседно село вчера е било -16 градуса, как да се обличам? А и като цяло това ми е облеклото от септември до април.....Че аз и у дома, дето е топло, стоя с 3-4 слоя дрехи....И в момента краката ми са замръзнали!

..омг.. без бельо.. и всичко да ми се търка в панталона.. бляк..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,ne sum kazala ni6to lo6o,az su6to se navli4am zimata,prosto se po6eguvah!

za gornoto mnenie-da,s pantalon bez belio sig e otvrat!

Цитирай Първоначално написано от hristi
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от andrags
    едно момиче от нашия клас(7клас) всеки ден е без белю и като дойде на училище познайте какво става... нескаа като се лъзна на леда
    verno li..q razkaji pove4e
    Да бе я разкажи по-подробно
    пък най-голям е купона когата е с клин без прашки... и нали сега зимата по спорт сме в салона и праим упражнения и тя като се нагъзи... мале мале

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от darla
    krem4eto,ne sum kazala ni6to lo6o,az su6to se navli4am zimata,prosto se po6eguvah!

za gornoto mnenie-da,s pantalon bez belio sig e otvrat!
    Или с пола и чорапогащник.това май е по-зле даже?

А днес както вали и е студено(а съм се мотала 2 часа в студа), и от тази тема съвсем ме побиха тръпки......Може под одеялото да се мушна.....

Забравих да вметна нещо.....мъжа обича да правим секс, докато съм с бельо(дори и долно), да го изтегли настрани, да близне и да проникне така..........оф, как се възбуждам, а тъпите гости от Червен бряг не си заминават. ще издивея до четвъртък.........днес е 8-ми ден без секс.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i moq haresva da mi drupne pra6kite nastrani i....gaz!uff,stiga prikazki,4e e do dove4era 4ak na rabota....

Град
    пространството на Дисе
    Ааааааааааааааааа, спрете се! Взех вече да се навлажнявам, а с моя ще се видим чак утре!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Свищов
    А ние ще се видим довечера.........но само ще се мъчим. Снощи "Хубава жена" ни подейства много............еротично........на право щях да умра, че не можем да правим секс. Цял ден се побърквам от желание, разсеяна съм и водя след себе си куп злополуки. Искаааааааам. А утре има Имен ден и май на ресторант ще ме води.
    Поболявам се без секс, а довечера пак ще се мъча.

Дарла, след 10-тина дни на сухо, целият слой дрехи просто хвърчи за секунда.........

П.С.Сори за отклонението, но много ми липсва наистина.

Град
    пространството на Дисе
    Питаш ли ме мен 7 месеца, а? Чета ви излиянията, а моя- на
    3 000 км!

Град
    Свищов
    не ти е било леко-спор няма. И все пак няма дразнител. А както сме си под одеялото, вперили поглед в еротичните сцени от филма (особено с пианото и там, където го целуна и правиха секс) трудно се удържа........да не кажа невъзможно.

hottie
    Guest
    ей ама че сте и мен ме завлякохте

Правила съм го,но само заради гаджето ми...това го възбуждаше.
    Дори като му кажа по телефона,че съм без бельо и умираше

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Неустоимо... :P

Мъжете знаят защо
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от besnataPROstitutka
    ЕМ, А3 ЛИ4Н0 ГАЩИ НЕ, Н0СА, ЗАЩ0Т0 П0СЛИ МЕ М1Р3И ДА ГИ ПЕРА!
    да бе нищо то на пералните им мина времето а пък кво като трагне да прави секс докато ги свали

Цитирай Първоначално написано от hristi
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    едно момиче от нашия клас(7клас) всеки ден е без белю и като дойде на училище познайте какво става... нескаа като се лъзна на леда
    verno li..q razkaji pove4e
    Да бе я разкажи по-подробно
    пък най-голям е купона когата е с клин без прашки... и нали сега зимата по спорт сме в салона и праим упражнения и тя като се нагъзи... мале мале
    е тя да не е с прозрачен клин,а от къде знаеш че винаги е без бельо?

Град
    in my world!
    хах не..пък и закво иначе произвеждат гащи
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Правила съм го,но само заради гаджето ми...това го възбуждаше.
    Дори като му кажа по телефона,че съм без бельо и умираше
    Много коварно постъпваш

Mii dosega ne sam probvala ama kato vi 4eta mneniqta
    Is everybody going crazy?!?

случвало ми се е 3/4 пъти иначе спЪ без гащи :P

BULGARIAN ---- ANIMALS

XAHxhax....е ти луда ли си ...се едно не съм длъжна да гледам на някой сиренясалата минджа бате... супер нехигиенично...поне според мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си