- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
Без бельо..единствено, ако приятелят ми е наоколо. И по възможност да не е зима.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Без бельо съм само когато спя и то главно през лятото, иначе навън не съм ходила без гащи... Не ме и зарибява идеята.
е не си лоша в расъждениятаПървоначално написано от Milena_Pld
Хаа момченцата откачат ама какво ще се случи с теб кат хойш без гащички ?! .. Пфф .. До тука ли се стига да се привлече внимание бе ....![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Е какво ще се случиПървоначално написано от summerlove66
Няма да ти окапе клитора
![]()
Бившата ми приятелка редовно си ходеше без бельо ,лятото когато носи пола или рокля и не беше за привличане на внимание,просто и беше удобно.Първоначално написано от summerlove66
Play hard,go PRO!
Оффф мила как да не носиш гащи.Трябва тогава всеки ден да си переш панталоните иначе ще завонят на путка.Първоначално написано от besnataPROstitutka
Без бельо не е чак толкова страшно ... лятото е много удобно но само когато си с приятеля си ...и даже бих казала че е супер ... но зависи от човека как ще го разбере
![]()
@-->---
ц ц баси тъпата тема![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
[quote="hristi"]Снощи се заформи много як купон,но едно нещо ми направи силно впечатление две от приятелките ми бяха доста бяха без бельо.Едната с доста плитки дънки,другата с пола.На тази с дънките и личеше само като седне и всичко и се виждаше, другата го сподели с мен.Вие бихте ли го направили,естествено въпроса ми е към момичетата
не бих се разкарвала без бельо на купон
много тъпо !
...ebasi...chak bez belio da trygna...![]()
![]()
..
me 2Първоначално написано от mimenceto666
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз не бих се пуснала по безгащи,но ми е направило впечатление,че момчтата когато са със шорти нямат бельо![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
![]()
е- видяно е в доста филми, но пък филмите имат това качество да провокират подражание.
Със сигурност да го правиш е по-голям кеф отколкото да зяпаш на екрана!
Lolitta
Фен
Местожителство: София Пуснато на: Съб Яну 10, 2009 1:54 am Заглавие:
summerlove66 написа:
Хаа момченцата откачат ама какво ще се случи с теб кат хойш без гащички ?! .. Пфф .. До тука ли се стига да се привлече внимание бе ....
Е какво ще се случи Няма да ти окапе клитора
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЛИ?БЕЗБРОЙ МНОГО ИНФЕКЦИИ ЛОША ХИГИЕНА И СИГУРНО МИЛИОН ОЩЕ НЕ ХУБАВИ НЕЩА.КОГАТО СИ БЕЗ ГАЩИ НЯМАШ НИКАКВА ЗАЩИТНА СТЕНА ВСЕ ПАК КОЛКОТО И ДА Е ТЕ ПРЕДПАЗВАТ МАЛКО ИЛИ МНОГО.ЩОМ СА ИЗМИСЛЕНИ ЗНАЧИ ИМА СМИСЪЛ В ТЯХ
През деня много строго се гледа на тези работи май. А довечера ще ти се иска да опиташ![]()
ако искам да нямам болести и да си спазвам хигиена не бих опитала да ти кажа чесно.представи си излизаш без белъо сядаш в автобуса на седалка,където точно преди теб е седял вмирисан мангал или друго момиче без гащи,което е имало инфекция и кво праим?цъфваш и връзваш дет се вика...
+1, не би ми било удобно да съм без гащи..Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
еее глупости- ти не си сядаш на м..джата а на полата или с квото си там. пък и може да не сядаш ако не искаш. не си заради сядането в автобусите тръгна по без гащи![]()
трудно е да се запазиш "стерилен" в мръсните автобуси...
ех ех бг въпросчетаи аз мразя да съм без бельо, но въпреки това и така съм излизала.. гаджето казва, че това страшно много го възбуждало :P
иначе в Америка освен тези в ранна възраст и възрастните, трудно ще намерите човек с гащи..
ами по мои наблюдения американките не са от най-чистоплътните жени.виждала съм доста и то почти всички мръсни лекйосани не се учудвам и да ходят без белъо
ми просто работата ми лятото беше свързана с чужденци и съм имала доста "близки" контакти и с много американки и са ми миришели и са идвали мръсни чорлави и не ми харесват като жени изцяло