- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
[quote="Kami92"]Първоначално написано от hristi
![]()
Да хода без гащи....... хаха НЕ!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Е кво се пулите?
Ако е за няколко часа само с удобни дрехи и е за купон или каквата и да е причината, на който искаш да се случи нещо повече, защо да не го направи. Няма лошо, важното и на двамата/тримата/и прочие да им е кеф![]()
Не е казано да се прави постоянно навсякъде.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми аз бих ходила без дрехи, за к'во са ми...![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
ami nz tva e vupros na li4no predpo4itanie li4no na men ne mi e udobno i mi e gadno nz ne moga da hodq bez belio
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ахааааааа ЖИК ТАК БАЦЕПървоначално написано от kofti_nick
![]()
Та по темата, ходила съм без бельоНо ми е по-удобно с бельо
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ОМГ..
БлЯя..БлЯ...
а знаят ли ващЕ че ходиш без гащЕ ? т'Фа софиянкИте немате срам![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
В къщи стойте без бельо но по улиците вече става въпрос за хигиена а не за комфорт .
Не съм, само като по-малка одих без сютюен![]()
Случвало ми се ено никога, когато съм била с пола,плитки панталони или когато дрехата е от по-прозрачен плат. Всъщност ми е доста удобно, но избягвам да го правя.
Относно горната част на бельото...е, за мен тоя, дето е измислил сутиените е съдист! мноооого ги мразя, ама нося ги, какво да правя, понякога не може без тях![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
оо.. определено НЕ !.. тва е гнусно : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
трябва да ми хлопа мноо здравуу че и тогава сиг не![]()
![]()
![]()
hi!
Явно не се отказватеПървоначално написано от Kami92
![]()
![]()
mN^ # aDDicTeD
Не виждам къде е проблема в ходенето без гащи.Лятото изобщо забравям за тях.няма го досадното изпотяване долу.Кое му е не хигиеничното?
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Никога не бих ходила без бельо. Ама веднъж като бях малка на плажа бяхме забравили и трябваше да ходя само по панталони като се преоблякох.![]()
С моето момче имахме уговорка да избягам вечерта от вкъщи, че да имаме цяла вечер един за друг. Беше ясно, че ще има много секс и облякох възможно най-малко дрехи. Въпреки че умрях от студ, успях да го изненадам. Срещаме се и си дрънкаме нещо и след 2-3 минути му казах "Нямам бельо" и той ме хвана за задника и "Охх, айде в нас"![]()
Но ей така, посред бял ден, без причина (като например гореспоменатата), не бих излязла без бельо. Няма да ми е удобно.
Като много малка, като ходех на плуване и понеже си обличах банския у нас и се случваше да си забравя бельото. После трябваше да обувам панталоните на голо. Леле, ужасно беше![]()
Аз ви предлагам да почнете да ходите по без дрехитака ще е по-лесно за всички (няма да давате кинти за дрехи и ще ви е удобно, а ние няма да се затрудняваме с разсъбличане и т.н)
![]()
![]()
Дам,правила съм го няколко пъти,с по-дългичка рокля или пола и нито ми убиват дънките,нито нещо ми се виждаИ е много готино,само,че наистина не е много хигиенично,затова много рядко го правя
Но на мен лично много ми харесва да ходя без бельо
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!