.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Пъпки

Пъпки

Imam drebni pupki po ''deklote'' zonata i malko po ramenete i gurba,s kakvo mogat da se iz4istqt?Kakvo ste izpolzvali vie idovolni li ste?Trqbva mi ne6to za vuzmojno nai-burz rezultat za6toto mi e nqkvo hiper grozno i me e sram da si obleka bluza sus deklote!
    Mersi predvaritelno i izvinete za kirilicata!

Ami az sum alergi4na kum antibiotici ina4e za tova Clearsil bih imala vuzmojnost da si go poru4am i da mi go donese rodnina.A ina4e kakva e cenata mu i ot koi sait moga da go poru4am online i sigurno li e 4e 6te pristigne,pitam za6toto neznam rodninite mi koga 6te idvat otnovo v Balgariq i moje da se naloji da go poru4vam.

И аз имам.Ходих на дерматолог и той ми препоръча през лятото да се пека на слънце,а през зимата на сулариум.Така изгаряли пъпките.Аз не съм пробвала,но от приятелки знам,че действа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Измиващ гел на Елеа, Нивея или Ексфолиак- действа

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София ;dd
    Еми аз използвам крема и лосиона "Acne out " и след 2 дена изчезват
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Еми аз използвам крема и лосиона "Acne out " и след 2 дена изчезват
    Аз използвам само крема и съм много доволна.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Голям фен Аватара на mokka
    Аз не стига че си имам пъпки ами и от слънцето ми излязоха още повече. ходих на лекар, казаха ми че е Соларен Дерматит или нещо такова.. Още не са ми минали пъпките, мисля да пробвам с тва лекарство дет каза Глобал. Можеш ли да ми кажеш каква е цената на това първота, и на спирта?

Re: Пъпки

Цитирай Първоначално написано от kuchkaaa
    Imam drebni pupki po ''deklote'' zonata i malko po ramenete i gurba,s kakvo mogat da se iz4istqt?Kakvo ste izpolzvali vie idovolni li ste?Trqbva mi ne6to za vuzmojno nai-burz rezultat za6toto mi e nqkvo hiper grozno i me e sram da si obleka bluza sus deklote!
    Mersi predvaritelno i izvinete za kirilicata!
    Пушиш ли? От цигарите е възможно да ти се появят пъпки в тази зона...
    Иначе мен ме интересува дали солариума може да помогне за малки пъпчици, защото съм чувала, че помагал.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си