[quote="Whyniser"]
Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
Цитирай Първоначално написано от plmn
Цитирай Първоначално написано от Whyniser
АКО си твърде интелигентен и просто знаеш кое какво е - любовта не може да те споходи, просто защото ума ти вече контролира всичко.
ааауу глупости!
искаш да кажеш,че любовта и ума не ходят ръка за ръка.
Умните момичета могат да обичат.Всички имаме сърца,но малко са хората,които се обичат истински.А според твоите изчисления любов не съществува за някои.Или по-точно само глупаците се обичат истински.
Ами това е любовта през моя пречупен поглед. Просто представям това през мой някакви странни виждания.Иначе съм на принципа,че всичко е относително.А и сега се сетих.Да те питам да знаеш една истина.Защото нали има истинска любов.Но пак според мен не можеш да кажеш една абсолютна,константна истина.Защото през всеки човек може да каже,да така е,а при друг не е така.И пак се базирам на това (за константна истина) се наблюдава и при истинска любов.Защото за мен това е любов,без никакви проблеми,караници и всичко отрицателно. И пак може да се вярва,че съществува,но напрактика няма.
Числата не лъжат както казва Хаус.Примера е числото ПИ
Щом една любов е истинска,не значи че тя не съдържа караници или спорове.Ще дам пример във филмите,защото и те ни учат на нещо.Истинската любов преминава през много изпитаяния и препядствия и затова се нарича истинска.Именно,защото въпреки трудностите тя оцелява и се справя във всяка една ситуация.
Всяка една любов преминава през караници.То не е нормално да има такава връзка.Ако тя е без спорове и всичко върви гладко,то все единия от 2-мата ще ти се качи на главата (тоест ще злоупотреби с добрината на другия) и затова истинската любов не е тази,която е без караници и противоречия,а тази която прави от невъзможното-възможно ,за да се запази любовта.