- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли Guns N' Roses ?
az gi obojavam...OMG... lubimata mi grupa !!!![]()
![]()
Guns N' Roses Forever !!!
т.7. Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.
MusicIsThekey
ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!!![]()
![]()
mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli...
ROCK ON !!!
били са жестоки дано без слаш...
слушам си ги,но само стари песни, тва е все едно куийн без фреди (лека му пръст)
![]()
ms za pozdravaDon't Cry e edna prekrasna balada na Guns ...
ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!!![]()
![]()
ROCK ON !!!
Не.
Слаш ми е много антипатичен. На наркоман ми прилича.
оооооо той баща ми ме зариби много по тях,щот той е стар фен!Ся си взе новия им албум и много му се кефи!![]()
![]()
Гънс са ми една от любимите групи....доста си ги слушам...а Слаш...Слаш го обожавам
![]()
кефя им се много ама не съм им заклет фенщо се отнася до Slash-Axl ми харесва 100 пъти повече
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OIFkd_Neg2Y аре поздрав![]()
да харесвам ги и ви поздравявам с Welcome To The Jungle & Novemberrain
hehe ms za pozdraviteaz puk vi pozdravqvam sus Sweet Child O' Mine
![]()
![]()
HIPER SLADURSKA PESEN !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ROCK ON !!!
Такаааа. Slash e велик. Аксел не ми харесва, но има невероятен глас![]()
ПП: Не мога да не го споделяЕдин приятел ( голям фен на гънс енд роусис) беше сънувал, че Слаш ми е баща . И често ми говори баща ти това, баща ти онова
Ех отплеснах се![]()
аахахах весела историйка :d a майка ти какво мисли по въпросаПървоначално написано от Dumb
![]()
![]()
mda
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Харесвам гънс, но стария, когато си бяха всички преди да се разпаднат и Аксел да се събере с ония гадове. Сега музиката им не ми харесва, жалко че Ахл си губи времето с тях, жалко че се разпаднаха. Той има страхотен глас, според мен, имам и новия им албум, макар че не ми харесва особенно много.
Колкото до сънища, аз сънувах Металикаи че пием с Ларс, а Джеймс е общ работник и пренася тухли
![]()
Може би тук е мястоот да попитам от къде мога да си намеря концерт на гънс към 88 година или около нея. Търсих в замунда и арена, аама там няма сийд и не могат да се дръпнат. Мс предварително!![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Определено не са ми любимци,но има някои техни песни ,които ме кефят.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
gree_girl i az haresvam stariq sustav... sega novite guns sa mi nqkvi bezrazli4niiskam si starite
![]()
![]()
ROCK ON !!!
a za koncerta na Guns ot 88 i az neznam kude da go namerq![]()
![]()
ROCK ON !!!
Аз също ги харесвам, даже сега съм си поръчал ето тая кърпа ->Първоначално написано от Slashkata
![]()
Ми не знам ти как ги възприемаш, но аз не приемам музиката им като рок или метъл. И аз си искам старите гънсПървоначално написано от Slashkata
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Да,харесвам ги.
определено НЕ!
mynameisimmortal kurpata e SUPERR![]()
![]()
![]()
![]()
ROCK ON !!!