.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как се къса ?

Та въпроса ми е следния.. Как се къса презерватив?Спуква се реервоарчето или какво ? Веднага ли изтича спермата или .. Мерси предварително !
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Като не е поставен както трябва.
    Например при поставянето върху меча, в резервоара не трябва да има въздух, иначе от налягането може да се спука. Ефекта на балона, сещаш се.
    Другия вариант е ако е бил надраскан или дефектен, пак може да се отпори и да изтече семето.

а ако резервоарчето е спукано .. веднага ли изтича ?
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ако се спука докато е пълно със сперма, ще изтече веднага.
    всъщност няма значение дали изтича веднага или не. и най-малките количества са фатални.

по принцип си има инсктрукции за правилно съхранение ... не треа да е на светло мн време.. а спец на мен един които си носех в портмонето и често сядах на него и го зардвижвах, след правилно слагане, пак се скъса а си беше спортекс...

ако тръгнеш да го отваряш със зъби, ножица или нещо друго остро можеш да се скъса

Голям фен Аватара на Remini
    Има още един вариант....ако му правиш фелацио и той е с презерватив...
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами къса се ... понякога може да е една минимална дупчица друг път може да се е скъсал на цяло и всичкия латекс да е доло в края на члена където е ластика..

Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    по принцип си има инсктрукции за правилно съхранение ... не треа да е на светло мн време.. а спец на мен един които си носех в портмонето и често сядах на него и го зардвижвах, след правилно слагане, пак се скъса а си беше спортекс...
    Четох някъде,че в задния джоб или портмонето НЕ трябва да се слага!Това уврежда презерватива и има по-голям риск да се скъса.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еми къса се лесно, а иначе ефекта на балона е най-честия. А може и с нокти, или зъби въпрос на вкус

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си