- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да се видим
,jut
Руса кукличка
Е .. кАжи на вашите , че си в заведение![]()
а вашите от къде ще разберат ако не сте на заведение ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Wow...кво им е на вашите...
кви са тия..улици,заведения..
странни работи има по света..
хората ще им кажат,защото са големи клюкарки.Пък и ако се видим на улицата в това студено време,буквало ще измръзнем.
Руса кукличка
Ами...иди у приятеля ти.Кво толкова.Или се скатайте на закрито някъде в целия град все ще има.Вашите не са наред..смисъл за да идете до заведението пак трябва да постоите известно време на улицата,нали?И ако тея ,,клюкари" ви видят точно тогава пак ще излезе че висиш отвън.Това е мн тъпо.В целия град толков али няма едно покрито място или пък заведение някъде.Ако приятеля ти толкова иска да се видите ще те заведе у тях.
мм...добре,идете на кино,в някое кафене,ресторант... някъде?
![]()
lkgl
Руса кукличка
хмм много сложно при теб бе девойче...
Ми ще трябва да ги питаш явно (щом така става при теб) и защо не идете у тях да се видите?
Мисля,че трябва да попиташ твоите родители...Те би трябвало да те разберат...в крайна сметка нищо не губиш
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
наистина при мен нещата са много сложни...
целият ми живот е една сложнотия.
Все пак след малко ще пиша на приятеля си и ще ви разкажа какво е станало.![]()
![]()
Руса кукличка
Питай ги тогава дали може той да дойде у вас.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
а ако не можете никъде да се видите както казваш, че по заведенията е заето, няма ли възможност да си запазите час по-отрано или там няма такава възможност. Понеже аз сега харесвам едно момиче и ако тя отвърне на чувствата ми, съм решил да я заведа на вечеря в най-скъпия ресторант във Велинград който се намира в Двореца и предварително ще резервирам маза и т.н.. Би трябвало да успее да се намери някакъв вариянт. А ако нещо питай него и вашите за у вас да се видите и тъкмо ваще "ще знаят какво става" се пак няма да сте на улицата![]()
lhli
Руса кукличка
На колко си години?
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
друг вариянт ако нито един от гореизброените не може да се усъществи. Ако пътува с автобус или влак, кажи на ваще че ще го изпратиш или нещо от сорта - това също може да подейства..Първоначално написано от angelcheeee_93
Ами аз мисля,че би трябвало,като ги помолиш родителите си да те разберат.Ако пък не,измисли нещо,кажи им ,че ще сте в заведение или пък и аз незнам какво,но по-доброто решение е да им се помолиш да те пуснат за последно
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Добре, а защо не може по улиците аз не разбрах..
А и не може ли да се видите у вас или у тях ?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ДА,с това ще пътува ,но и така не мога да се оправдая пред нашите.Първоначално написано от myNameIsImmortal
Сеедно пък ще ме разберат...ужасни са ,като стане въпрос за мен и приятелят ми.От толкова мн време сме заедно,а те още не могат да свикнат напълно с връзката ни.Очаквах го от тях.![]()
Руса кукличка
=Първоначално написано от miloto_girl_4e
Руса кукличка
Кофти родители... в кой век живеят някои хора ?!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
да така е,кажи го направо аз няма да се обидя.Първоначално написано от scoobydors
Имам кофти родители и кофти обстоятелства...
Руса кукличка
току-що ми писа.Каза,че довечера ще ми каже със сигурност..
аз му писах,дано да не е прекалено късно
а той:
няма мило обичам те
ако стане така,че не се видим,ще го убия![]()
Руса кукличка
и моите са така ...за тях дори съм малка да си имам гадже,повярвай ми не зависи къде живееш аз като съм в град какво?Казвам ти все едно моите родители описваш..и аз се питам в кой век живеят,наистина те разбирамПървоначално написано от angelcheeee_93
мен когато не ме пускаха да излизам с бившия ми такъв скандал направих...и най-накрая пак си излезнах,а вие щом сте от толкова време заедно..според мен е време да направиш нещо и да им се опълчиш!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
а ти на колко години си?Първоначално написано от SunShinePearl
Руса кукличка