- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да се видим
14...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не вини него...Първоначално написано от angelcheeee_93
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Руса кукличка
Пускат те на дискотеки, а на улицата не?![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ми те и на улицата ме пускат,ама не пред всички да се целувам с гаджето.Първоначално написано от scoobydors
Руса кукличка
Предполага се, че в дискотеката никой няма да ви види ли?Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не,но в дискотеката всички са тинейджъри на моята възраст,докато на улицата повечето са дъртите бабки,които се разхождат и събират информация ,като клю-клю станции или тайни агентиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Руса кукличка
Плановете ми отново се провалиха![]()
Приятелката ми не я пускат,защото заваля сняг.
Казах на другата да пита,но е малко вероятно да я пуснат в такова време.Сега незнам как ще видя приятеля си..трябва да отида сама,а нашите ако разберат..ще ме убият...няма да ме пускат повече..помогнете!
какво да правя!Всичко ме отчайва![]()
Руса кукличка
ей тва са кофти родители...Първоначално написано от angelcheeee_93
Ем ако им кажеш, че ще си с приятеля си сигорно както не те пускат на улицата да си с него, така и в дискотеката сигурно няма да те пуснат, НО може да ги питаш за този вариянт, но сигорно пак ще ти кажат, че не може![]()
А няма ли например с някои други момичета, които не са ти толкова приятелки, но да идеш заедно с тях под предтекст, че ще си в тяхната компания, а в действителност да си с приятеля си??
да ,аз казах току-що на майка си ,че ще отида сама с него и може да вземем още 1 приятелка.Тя ме погледна странно и каза,как така щяла съм сама да ходя с него и аз казах,че просто ще хапнем нещо и ще се приберем.Тя не каза нищо повече.Ако каже това на баща ми,той няма да се съгласи,но все пак аз ще се преоблека,за да разберат че имам мерак да излезна и тогава едва ли ще кажат нещо,защото вече ще съм се настроила за излизане.Дано това подейства.Моля се!!!!!!
Руса кукличка
Ще стискам палци за теб и дано да те пуснат и да не направят проблемПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
А и щом ще се облечеш така да ги питаш, това трябва поне малко да въздейства и като знаят, че сега ще си заминава би трябвало да те пуснат![]()
Айде успех и ние сме с теб/поне аз, но се надявам и другите тийнове да споделят моето мнение/
Толкова си мил!Първоначално написано от myNameIsImmortal
мн ти благодаря![]()
Руса кукличка
Да кажеш кфо е станало!![]()