- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен ;d
Значи харесвам едно момиче ... но това момиче харесва друго момче което пък това момче не я харева нея и незнам удачно ли е да и кажа че я харесвам и да и предлагам и некфи такива ? какво да права ;/ някой който е бил в същата ситуация и е тръгнал с момиче да казва kak![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Всички са били в подобни ситуации, но тва не е раздела за темата ти.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Трябва да и направиш впечатление,да и прихванеш вниманието с нещо...ако просто отидеш и и кажеш може да и дойде като "гръм от ясно небе"![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Всички сме били в тази ситуация в детската градина.
Опитай се да я впечатлиш с нещо, купи и барби (момичетата много си падат по играчки на тази възраст)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
На мойта и взех боксови ръкавици и й харесаха (изпробва ги върху мен)
Защо ще и казваш , че я харесваш , а още повече да и предлагаш ?Някой да е чувал за просто свалка , някакво зарибяване , ддз ? Но само не да цъфнеш там и " Искаш ли да сме гаджета ?
" Но за възрастта , на която си може и това да е начина .
![]()
Ехее много бързаш с 'предлагането'.Опознайте се малко преди да и предложиш.Сваляй я.Дедазнам направи и впечатление.Покажи и ,че не ти е безразлична.Дай и възможност да те опознае.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Доиграйте си "Не се сърди човече"-то и не се вкарвай в разни филми. Рано ти е още.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това е все едно аз да те спра на улицата и да ти кажа "ОБИЧАМ ТЕ!" Как ще ти се стори ?![]()
ма тя е "от мойта компания" смисъл излиза с нас не е като непозната![]()
+ ... Пък и жестоко се съмнявам да си влюбен.Едно е да харесваш някой,друго да си влюбен в него.Правете разлика !!Първоначално написано от CanyH
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Кажи й! Щом не сте съвсем непознати,направо иди при нея и й кажи.Може нищо да не излезе,но поне ще си наясно и няма да се измъчваш с напразни надежди.
Няма смисъл да те лъжа , че ще успеешСлед като момичето си има за кой да мечтае абсурдно е ... ако до сега не ти е обърнала внимание не очаквай да имаш успех нито днес нито след 2 седмици
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ако смяташ,че нещо между вас може да се промени,признай й!Бъди нечия утешителна играчка!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ми пробвай, кво губиш![]()
nicolepcd
... достойнствотоПървоначално написано от elsy
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
от опит глава не боли!Първоначално написано от marjesa
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
А ако не опита какво печели??? Все пак тва момиче няма цял живот да го чака оня и той има шанс да й докаже, че е по-добър от него и нещата да тръгнат добре...Първоначално написано от marjesa
nicolepcd
На колко си?
И недей да бързаш. Покажи й, че не си безразличен, а тя би трябвало сама да се досети.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вземи сърцето ми скрий го в ръцете сииииПървоначално написано от Joro123
![]()
![]()
Виж, недей просто ей така да й казваш, че я харесваш, просто и споменавай че е яка и такива работи, сближи се, че да разбере какъв човек си!!!
Знам диагнозата и чакам дозатааааПървоначално написано от Joro123
![]()
![]()