.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Профила ми

Знам че темата е глуповата обаче много се ядосвам като виждам че на профила ми не е моето училище и тъпото е, че не мога да го сменя.. малко помощ ?
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Мега фен
    До синият кръг - Редактирай своят профил,и от там го едит-ни

да де това ми стана ясно само дето не ми дава да си напиша моето училище, а то не е от тея дето са дадени
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Мега фен Аватара на Blab
    на местожителство да не си написала някаква измишльотина?
    По спомени, с падащо меню са градовете. Ако наистина ти липсва училище, просто сподели името и номера му, за да го добавят.

не съм писала измишльотина. А на кой да кажа за да го добавят ?

Мега фен Аватара на Blab
    на него
    http://www.teenproblem.net/f/profile...ofile&u=100677
    тъкмо е червен:Д

Мега фен
    Ако си например от Варна трябва в поле град да напишеш Варна,а не "varna; варна сити,varna city и т.н"

ами не писала съм си града както си е и е на Кирилица а тези училища които са дадени дори ги няма в моя град

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си