- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
никой не говори всички да го практикуват!
отврат![]()
хах ако си циганиин е нормално с брат си и сестра си ,но ако си българин то не се позволява , въпреки че в 10 божи заповеди не е казано.![]()
super izvratenqshko ...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
super izvratenqshko ...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
абе вие нормални ли сте ? щом на някой не му пречи да опъне сестра си , тогава какво му пречи да опъне майка си примерно ??? това е болестно състояние и трябва да бъде прегледан този човек и може би затворен в психиатрично заведение или поне регистриран като потенциален сексуален насилник ...
[quote="Radi1 въпреки че в 10 божи заповеди не е казано.[/quote]
и квото като не е казано ,блякс баси отвратително е ,аз нямам брат или сестра ама направо ми се повдига като си представя![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Честно,мен вече нищо не ме учудва!Знам един мъж,който го е правил с майка си и е към 40-50год,но е с психични отклонения,както и майка му!Но това за брат със сестра,особено ако не са доведени е направо!Пък и ако решат да се оженят...ама това е още по-зле!
Но като се замислим по малките острочета,където няма много население им се налага да го правят с роднини,както и преди в древен Рим!Но днешното общество е научено на морал,поне от тази гледна точка!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Ей извратеняци малки... виждате ли като си нямате работа кви глупости мислите...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
май темата е да се провери колко болни мозъци имаПървоначално написано от Neet
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
за жалост има... наистина е адски извратени и даже съвсем наскоро се ровичках из интернета на тема кръвосмешение и има много братя и сестри които го правят и имат по 3-4 деца... също четох за бащи, които изнасилват дъщерите си и ги държат в плен.Да не говорим,че не им позволяват да използват каквото и да е предпазно средство и имат по 6-7 деца... направо бях шокирана!Първоначално написано от mahoni
![]()
![]()
Това е все едно да искаш да спиш с майка си или с баща си, хипер-трипер болни мозъци!!!
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Всякакви ги има по тоя свят![]()
"Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."
Никога не не съм се възбуждал от сестра си,въпреки,че почти всеки ден я виждам гола,и даже често се къпем заедно.Ама то има болни мозъци,колкото искаш.Струва ми се доста извратино,но все пак е част от ежедневието ни
Това е против всякакви норми и е супер извратено![]()
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
Инцест (кръвосмешение) е било широко практикувано в Древния Рим, особено сред нотабилите (висшата аристокрация)
И това може би е била една от причините, които са довели до гибелта на империята, наред с много други разбира се.
I'll take your brain to another dimension
Рофл ако е доведена :Д айде отговаряйте
иначе аз съм не за квато и да е имам си гадже :Д и нямам сестра супер съм си