- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
Ако можеш измисли я ти.Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
може и да има хора,които да смятат,че е яко уоу !!!
Няма да забравя,когато бяхме на 10-12 някъде една бивша приятелка ми каза,че учела братовчед си /първи братовчед/ да се целува с език![]()
![]()
дано да не е правила и други работи с него,че направо
![]()
Какво по-яко...![]()
шегувам се![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Tova e mnogo izvrateno.Opredeleno ne mislq , che podobno nehsto e normalno.
Този твой приятел да са го викали от психиатричното?Пък представям си сестра му колко трябва да е отчаяна за секс,та чак да изпадне до толкоз че с брат си да го направи.Това е отврат.Първоначално написано от glamouros
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
izvratena raota,mi da probvat s maika si ...
Дори самата мисъл за секс със сестра ми ме отвращава.Не съм гей нито тя е грозна (дори напротив) но ...... ддз лудо е и ненормално и никога няма да го направя.![]()
![]()
ujaaaass of mn gadno![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
na men mi se struva otvratitelno![]()
ами верно я няма да те лъжа!Даже живеем през 3 блока с теяПървоначално написано от niki7y
![]()
izvrateno e
Аз съм против...тва е ГАДНО и ИЗВРАТЕНО!Сестра ти.. после к`во следва баба ти???
fucking sick people ....
Ako imah po-golqma dovedena sestra predi godini sigurno shtqh da i se odurvqm mnogo![]()
Eating isn't cheating - Arnold
xax tfa e vse edno da si go tura6 v tvoq guz6antava rabota ...
Извратено е, но мен ужасно много ме възбужда. Винаги съм искала да имам по-голям брат, който да ме 4ука, докато нашите са на работа. Редовно с мъж ми си говорим на 'бате' и 'систър', понеже съм му разказвала за мерака си.
Добре 4е нямам брат, наистина...![]()
![]()
Робинята на Quench
леле хора страшно странно ми е да говорите така.А тфа само да си го помисля ми се струва абсолютно откачено,напрао не искам да си го помислям
Какво мисля лии ? Като момиче което има по-голям брат, мисля, че ще повърна![]()
Мисля, че тука хората без братя и сестри не би трябвало да се изказват .. просто незнаят какво е .. и какви реакции причинява тази мисъл при хората с братя и сестри ..![]()
na edin kupon gasqt lampite i vseki sus vseki se po4va..nakraq palqt lampite i ostanovqvat 4e brata i sestrata v tumnoto sa praili neshto..i toi svurshil tam nqkolko puti i nakraq..oh kakvi neshta sa mi razkazvali![]()
НЕнормално НЕестествено и ГНусно![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
dobre 4e ne poznavam hora s takiva moralni otkloneniq 6ot 6tqh da gi izbiq