- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
Боже...не мога да повярвам че има такива хораа!
ебати извратеното!
![]()
Епа разбирам доведена сестра, ма биологична NEVER. гадна работа. някой се базикама то пък щом братовчеди се женят (не говоря за нормалното общество) и братя сигурно си ги има. в сайта изповед ще намерите 10010238192 как някви с майките си
![]()
![]()
![]()
те 99% са измишльотини ма са някви мега FUN
Това е много извратено. Ужас.
доведена ако сътм се напил мнго билоги4нА НЕВЕР.
Абе за тва мене е някво мн извратеноПървоначално написано от glamouros
![]()
![]()
![]()
тва да спиш със сестра си или брат е баси...
![]()
![]()
![]()
![]()
не е нормално за мен.Примерно да е доведена сестра по-бива,ама пак е някво....Абе каквото и да е,за мен НЕ е нормално.
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1Първоначално написано от miloto_girl_4e
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
+1Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Мм нередно ми се струва... Освен както казаха ако не е доведена имам 1 приятел където спа с едно момиче и оп след 1 година кво стана му доведена сестра...и баща му непропуснал да се порадва
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Mi po nqkakav na4in si obqsnqvam da mislqt za tva ili da sa si go predstavqli,ama da go pravqt naistina - kruvosme6enie se pak - ujas,otka4eno e.![]()
Първоначално написано от angellove
не не...тва не е извратено...няква по-силна дума трябва..![]()
Извратено е.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
И това ли вече стана на мода?!![]()
Що за въпрос...
Ясно е,че е извратенящина такова нещо...
Тва са некви единични случаи на хипер,мега,гига,супер дупер нещастници...
тва е супер извратено и гадно .... нямам думи за тези които го правят ... болни мозъци![]()
![]()
![]()
lelelele ma kfi ste vie we ebati pokolenieto zaebi,shtom po4nahte i sus bratqta i sestrite si da pravite sex lelelele naprao nemoga da povervam....vie sigurno ste pulni idioti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сякви ги има! Едно време са се женили за сестрите и братята си, ама са с раждали някви уроди и/или с психично отклонение. Така де едно време към 500г.пр.Хр най-късно.![]()
Всичко е възможно...
Не виждам от какво толкова се възмущавате...![]()
пссст..
копеле интересно от кво...Първоначално написано от Bombshell
Драйфа ми се от написаното![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah