- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
H*i rod ne priznava e*e i zaminava![]()
![]()
![]()
Да ти имам познатите хахеа. Незнам някак си мисълта само затова ме кара да ми се повдига.Първоначално написано от loveme
Ми въртят ми се някой идеи ама след това надали ще имате добри отношения затова ще си замълчаПървоначално написано от loveme
![]()
ей стига сте се цирирали че половин час въртя скрола да прочета кво сте писали![]()
спираме с цитирането хаехаче да не мъчиме скрол бутона ти
Еми loveme ако можеш да боравиш с тръбен ключ или ВиК тръба ще е в твой плюс.
Заключваш я в тъмна стая (карцер) На всеки 15 минути влизаш и и вкарваш по една тръба в главата и и казваш НИКАКЪВ СЪН , след това и задаваш въпроса "За какво мислиш". След като ти отговори казваш "Грешен отговор" бум още една тръба в главата и излизаш. Повтаряш процедурата цяла седмица и ще се оправи![]()
Хеха иначе кво мислиш за процедурата хеах I am sick man хаеха
А пк щом не сте се виждали от толкова време значи кво ти пука бой хахеа
Кажи от кой град си та да дойдеме и да те водиме на психиатър.Първоначално написано от glamouros
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
E това мисля! -![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Pxaxa..Tova ne moga da si go predstavq!!![]()
Da se chukam s brat mi .. ! Da be..Twa e SUPER IZVRATENO ..
![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK OFF
Jesus!
Леле мале... простоо не си го представям с брат ми да почнем да се пуцамеужс ужс .... секфи болни хора има, цирка да е на макс....
![]()
Кръвосмешение
Извращение![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
е аз пък душа прашките на др момичета..не на сестра миПървоначално написано от crazyDriver
![]()
и е мн възбуждащо![]()
4etoh edna takava kniga...be6e mn romanti4na. a ina4e...nqmam brat. nz za kvo stava vypros. no ima edin mladej po koito si padam, a se poznavame ot kakto se pomnim...stranno e...i nqkak izvrateno. toi mi e kato brat. a az 4ak sled 20 godini re6ih 4e go haresvam![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Как прецени, че не съм в ред? Предполагам заради въпроса който задавам. Надявам се не мислиш, че съм спала с брат си - това няма как да стане. Нямам брат!Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Аз задавам въпрос. Ако ти се струва тъп не отговаряй. Не си задължен. А доколкото си спомням аз не съм обидила никой във форума, още по-малко пък теб. Спести ми разсъжденията си ако обичаш.Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.