- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
Странно , но е факт. Има такива хора. Например на една моя добра приятелка и се случи нещо подобно. Родителите й се разделят, майка й я напусна , отиде да живее в Германия с някакъв мъж. Сега тя живее с баща си. След 2 години баща й си намира приятелка, женят се и таз жена води 2ма доведени синове. Единия на 16 , другия на 18 , а моята приятелка тогава беше на 16. След сватбата на баща й, дефакто тези две момчета й се водят братя ( не кръвни , но все пак ) и заживяват заедно. Следователно в 3- стаен апартамент , в който приятелката ми М. и двете момчета спят в една средно голяма стая (достатъчно за всеки на отделно легло и малко лично пространство ).
След време М. почна да ми разказва , че момчето на 18 Д. я привличало адски много. Почнала да се влюбва в него , докато той гледал на нея като на сестра и нищо повече.
На един купон , след употреба на не много алкохол ( 2 чаши бири ) задръжките на М. паднали и тя решила да каже за чувствата си на Д. .
След като му казала , той й се нахвърлил и я завел в банята , където нямало хора. Разсъблякли се , целували се и се стигнало да секс. ( на М. и било за 1-ви път ). На сутринта говорили и той й казал , че не съжалява за нищо сторено вечерта и че трябвало да го пазят в тайна , да не казват на баща й ( тоест и неговия ).
Това ми го е разказвала лично тя и до колкото знам все още го харесва.
Така, че не се очудвам да ими и хора , които са истински братя и сестри и да го правят , въпреки че ми е доста странно.
Az li4no nemoda da si predstava da prava sex sas sestra mi!!!
Tva naistina e mn izvrateno nqmam dumi![]()
![]()
![]()
Ами аз познавам един дето го и направил с доведената си сестра още на 2-3 ден![]()
"Извинете"![]()
"Извинете"
![]()
П.С. "мир и любов"
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Добре де кажи ми като ти е гнусна защо я четеш ! Игнорирай я! Никой не те кара да четеш темата или да пишеш в нея-просто не си задължен. А темата ми мисля че не нарушава никои от правилата на форума, следователно не е нужно да бъде изтрита или заключена!Първоначално написано от Adwokat
Ако обичаш недей да пишеш такива отговори. Пак повтарям - не си задължен!
Лека нощ!
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
С биоличната си сестра,никога! Ако ми е някоя доведена от на баща ми любовницата например,хич няма да ме бърка.
Play hard,go PRO!
нямам брат и не знам какво е, но с която и приятелка съм се бъзикала за такова нещо (особено след като гледах Angel Sanctuary) ми е казвала, че е отвратително и няма как да си го представи ;D
Егати морала трябва да имаш че да направиш нещо такова...ако се намира такъв де.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
NEZNAM DALI E VUZMOJNO AMA ZNAM 4E E IZVRATENO.TVA ZA MEN E MN GNUSNO I OTVRATNO.IZVINQVAM SE AMA ZA MEN TIQ XORA NE SA NARED S PSIHIKA IZOB6TO S MOZUKA NE SA DOBRE.
НИКОГА! Това е гнусно имаше го в 1 филм но не мога да се сетя УЖАС![]()
Бахти извратеното... само от мисълта.. ми се повдига..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз като имам 2 сестри ахахах .... пфуууууууууууууу представих си го ............. ааааааааааа много съм прост ...
едва ли ако имах брат щеше той да ми е сексуален обект
Ми които е христянин и изповядва някаква религи я и си варва в бог за него е ненормално и неприемливо.ама има хора с свободно мислене които несе влиаят от тези неща и спът с сестрите си разбирасе ако и те са навити.
Напримр има момичета които много ги възбуждат братята им и са точно този тип момчета които харесват и имат фантазий как го правят с него.Ако той им предложи невярвам да и откаже.
Аи ко лошо има примерно момичето ак ое дествено но иска да го направи с някои на когото има доверие .
Как има примерно сестри лезбийки и се мляскат една друга и какво ли още не .Или как ходят заедно две сестри да се ебат с някои пич тройка това онова.
аххаха дайте ги тука тея сестри да им кажа аз, че съм единствено дете![]()
![]()
моята пък е на малко над годинка... да тръгна да правя нещо с нея ли.. ъъъ?!
sick
IZVRATENQCI!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто няям думи тва за мен са хора които не са мн "нормал" с психикатаПървоначално написано от smilebaby
В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!
Кое му е ненормалното![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Извратено е!Как изобщо някой може да си го помисли?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
А бе, вие сте болни хора...нямам думи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!