.
Затворена тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 279
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Авторът на тая тема- Пич, не си в ред
    Как прецени, че не съм в ред? Предполагам заради въпроса който задавам. Надявам се не мислиш, че съм спала с брат си - това няма как да стане. Нямам брат!
    В такъв случай- само темата ти е тъпа.
    Аз задавам въпрос. Ако ти се струва тъп не отговаряй. Не си задължен. А доколкото си спомням аз не съм обидила никой във форума, още по-малко пък теб. Спести ми разсъжденията си ако обичаш.
    ОК сори

Скайп - dark_elf2

Странно , но е факт. Има такива хора. Например на една моя добра приятелка и се случи нещо подобно. Родителите й се разделят, майка й я напусна , отиде да живее в Германия с някакъв мъж. Сега тя живее с баща си. След 2 години баща й си намира приятелка, женят се и таз жена води 2ма доведени синове. Единия на 16 , другия на 18 , а моята приятелка тогава беше на 16. След сватбата на баща й, дефакто тези две момчета й се водят братя ( не кръвни , но все пак ) и заживяват заедно. Следователно в 3- стаен апартамент , в който приятелката ми М. и двете момчета спят в една средно голяма стая (достатъчно за всеки на отделно легло и малко лично пространство ).
    След време М. почна да ми разказва , че момчето на 18 Д. я привличало адски много. Почнала да се влюбва в него , докато той гледал на нея като на сестра и нищо повече.
    На един купон , след употреба на не много алкохол ( 2 чаши бири ) задръжките на М. паднали и тя решила да каже за чувствата си на Д. .
    След като му казала , той й се нахвърлил и я завел в банята , където нямало хора. Разсъблякли се , целували се и се стигнало да секс. ( на М. и било за 1-ви път ). На сутринта говорили и той й казал , че не съжалява за нищо сторено вечерта и че трябвало да го пазят в тайна , да не казват на баща й ( тоест и неговия ).

Това ми го е разказвала лично тя и до колкото знам все още го харесва.
    Така, че не се очудвам да ими и хора , които са истински братя и сестри и да го правят , въпреки че ми е доста странно.

Az li4no nemoda da si predstava da prava sex sas sestra mi!!!
    Tva naistina e mn izvrateno nqmam dumi

Ами аз познавам един дето го и направил с доведената си сестра още на 2-3 ден

"Извинете" "Извинете"

П.С. "мир и любов"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Тази тема е толкова отвратителна.. Няма ли кой да я заключи или пък да я изтрие.. бахти гнусната тема
    Добре де кажи ми като ти е гнусна защо я четеш ! Игнорирай я! Никой не те кара да четеш темата или да пишеш в нея-просто не си задължен. А темата ми мисля че не нарушава никои от правилата на форума, следователно не е нужно да бъде изтрита или заключена! Ако обичаш недей да пишеш такива отговори. Пак повтарям - не си задължен! Лека нощ!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    зад ъгъла
    С биоличната си сестра,никога! Ако ми е някоя доведена от на баща ми любовницата например,хич няма да ме бърка.
    Play hard,go PRO!

Град
    pandemonium
    нямам брат и не знам какво е, но с която и приятелка съм се бъзикала за такова нещо (особено след като гледах Angel Sanctuary) ми е казвала, че е отвратително и няма как да си го представи ;D
    Егати морала трябва да имаш че да направиш нещо такова...ако се намира такъв де.

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

NEZNAM DALI E VUZMOJNO AMA ZNAM 4E E IZVRATENO.TVA ZA MEN E MN GNUSNO I OTVRATNO.IZVINQVAM SE AMA ZA MEN TIQ XORA NE SA NARED S PSIHIKA IZOB6TO S MOZUKA NE SA DOBRE.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    НИКОГА! Това е гнусно имаше го в 1 филм но не мога да се сетя УЖАС

Бахти извратеното... само от мисълта.. ми се повдига..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Гадно, извратено, противно, глусно... (puke)

Град
    •••Пловдив•••
    Аз като имам 2 сестри ахахах .... пфуууууууууууууу представих си го ............. ааааааааааа много съм прост ...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    едва ли ако имах брат щеше той да ми е сексуален обект

Голям фен
    Град
    Варна
    Ми които е христянин и изповядва някаква религи я и си варва в бог за него е ненормално и неприемливо.ама има хора с свободно мислене които несе влиаят от тези неща и спът с сестрите си разбирасе ако и те са навити.
    Напримр има момичета които много ги възбуждат братята им и са точно този тип момчета които харесват и имат фантазий как го правят с него.Ако той им предложи невярвам да и откаже.
    Аи ко лошо има примерно момичето ак ое дествено но иска да го направи с някои на когото има доверие .
    Как има примерно сестри лезбийки и се мляскат една друга и какво ли още не .Или как ходят заедно две сестри да се ебат с някои пич тройка това онова.

аххаха дайте ги тука тея сестри да им кажа аз, че съм единствено дете

няма как да се възбудя от сестра ми

моята пък е на малко над годинка... да тръгна да правя нещо с нея ли.. ъъъ?!

IZVRATENQCI!!!!!!!!!!!!!

Re: Какво мислите за секса между брат и сестра ?

Цитирай Първоначално написано от smilebaby
    Преди време едно момче ми разказа, че супер много го възбуждала мисълта да прави секс със сестра си. Останалите от компанията също казаха че са си представяли как правят секс със сетрите си. Един от тях дори го направи със собствената си сестра.. Преди малко също прочетих няколко подобни теми. Моля ви кажете ми мислите ли че наистина е възможно такова нещо да възбуди някого.

Не че е невъзможно,но не е нормално.Това си КРЪВОСМЕШЕНИЕ,а компанията ти е извратена...Ако не си станала още като тях ,бягай далече...
    Просто няям думи тва за мен са хора които не са мн "нормал" с психиката
    В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Кое му е ненормалното
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Roma, Italia
    Извратено е!Как изобщо някой може да си го помисли?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    А бе, вие сте болни хора...нямам думи!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си