- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между брат и сестра ?
Отвратително е, аз имам по -голям брат и не искам и да си помислям за нещо такова с него, супер противно е!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вече нищо не може да ме очуди... Може ли да има такива пумяри![]()
Да, някой ше ми зададе такъв въпрос, и аз ше седя и ше гледамДесен прав и набързо ше му излезнат мръсотийките от главата!
Аз нямам брат.И точно заради това фантазията да го направиш с по-големият си брат и да знаеш, че можеш да го имаш всяка вечер ако искаш - това ми действа сууууууууупер възбуждащо.Но фантазията си остава фантазия.Ако имах брат НИКОГА не бих си помислила да спя с него, даже ако не ми е кръвен брат.Но за фантазия определено е пикантно =)
ИЗВРАЩЕНИЕ ![/i]
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
лел боже,това не мога и да си го представя да те вазбужда собствения ти брат/сестра...просто найстина трябва да не си добре с главния мозак![]()
...да бее...мисля , че е извратено и ненормално![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Много точно ....Първоначално написано от glamouros
.... не знам даже кфо да кажа ...![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Подкрепям всичко казано по-горе.Първоначално написано от BrokenInnocence
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
А какво мислите за секса между майка и син?
Айде стига задавахте смотани въпроси баси.Отвратително е.
вие не сте в ред...
сериозно
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ОТВРАТИТЕЛНО!!!![]()
предвид, че имам брат и съм момиче .... просто ума ми не го побира .. ОТВРАТ, ама то ест зависи от отношенията, ама чак пък толкоз е прекалено!!
![]()
По гнусно и извратено от това ....без комментар!
Дори да имах супер секси сестра и де ми е минало през главата да го правим, никога не бих. Тва е адски извратено, направо ненормално!![]()
Според мен може да възбуди някого,но съм ПРОТИВ самото полово сношение.Те непознати ги възбуждат,какво остава за някой по-познат..
![]()
ако имах готин батко![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Наскоро нашумяха случай за побъркани бащи, държали дъщерите си по 20 години в плен.. които им народили 10-на деца.. е ето след 20 години, за кои ще се говори..
xaxaxaxaxaxA
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
иу![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
извратено е![]()
![]()
Еееееееееееееее браво вее
То бива идиотизъм, ма този е безграничен
Отивам да драйфна някъде
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
шит мада фака бич т'фа е гадно бе![]()
![]()