- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предбрачен договор и бихте ли го направили?
НЕ!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
НЕ!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Твърдо не![]()
3ащото и да няма брак ще го обичам.
Даже аз не мисля да сключвам брак....да не съм през началото на миналият век.... и нямам разбирането на баба си все пак...
Ako partniora mi poiska takyv dogovor , pyrvo shte se posyvetvam s advokat , koito sama izbera i taka shte podpisha .No inache az nikoga ne bih predlojila takova neshto.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
И все пак има хора, които и в днешно време се женят. Явно будалите не са свършили с нашите родители едно време.Първоначално написано от Lysit0
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Просто тука не може да се приложи.Малко със закона трябва да се разровите тук и тогава решавайте какво ще правите.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Какво имаш в предвид, че не може?Първоначално написано от Whyniser
Някакви други мнения?
Ако съм си изработила някакви пари и съм по - заможна ще настоявам за договор, предполагам. Но ако стана свръхбогата след като се омъжа (в което силно се съмнявам) едва ли ще усетя това, че съм го поделила със съпруга си.
Не знам , аз лично не бих предложила на човека , с когото мисля да съм цял живот , предбрачен договор . Не го одобявам особено много това . Ако тръгна да се женя за някой , ще е чак когато знам , че ме обича , че не е с мен заради пари или нещо такова . А и дори някога да се стигне до развод , се надявам да се разберем , като зрели хора . А може би съм останала с някакво такова мнение за предбрачните договори , защото просто в България не са разпространени . Но поне на този етап от живота ми , не мисля че бих подписала предбрачен договор .
Хубаво е да има такъв договор. Несме застраховани нито аз нито той. С този договор ще ни е много по - лесно. Да бих подписала такъв договор. Ако момчето до мен има акъл и той ще го подпише![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
ААа против съм...ако ми изневери и се разведем заради това тряя да прецакам копелето...
Това, че е така спор няма...Първоначално написано от Joro123
Да не се отклоняваме от темата сега.
Ами първо не е озаконен.Тъй че няма никаква правна сила след това.А просто този договор е един вид недоверие напълно.Единия от страните не са му толко силни чувствата и затова мисля,че е така.А и българския манталитет е под всякаква критика тъй че.Тя зима това и накрая тоя му щракне нещо и я убие или там нещо и застраши живота.Не знаеш какво ще стане.Това е само пример.Не казвам,че ще стане така.Но не знаеш какво ще му прищрака на един българин/каПървоначално написано от scoobydors
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Да, вярно е. Но се работи по процес на приемане.Първоначално написано от Whyniser
http://www.parliament.bg/?page=ns&ln...&gid=165&id=23
"- Кога ще бъде внесена такава промяна (предбрачен договор) в Семейния кодекс?
- Сега се изследват европейските и световните практики по тази тема от студентите на стаж към парламента. Когато приключат, ще създадем работна група, която да подготви конкретните промени в Семейния кодекс. "
*** Светослав Спасов, депутат от НДСВ ***
Ами ти ако вярваш на български депутат...Първоначално написано от scoobydors
. Както щеше да се приеме и закона за етажната собственост ама нещо нищо не стана (за тези,които не знаят това да се изгони даденото лице със съгласие на останалите жители).
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Зависи от много неща,но може би не бих го направила,защото може да се отрази на взаимоотношенията ни.