- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябват ми поне 2 месеца, за да свикна с новото си гадже
Ами искам да ви питам нещо,особено момичетата ..когато правите секс първите пъти с някое ново гадже-харесва ли ви.. не е до тва дали си опитен или не според мен...аз примерно дори преди това да съм имала сериозно гадже и да сме правили секс доста дълго време и после с някое ново гадже като правя секс и все едно ми е за пръв път-мнооого тъпо! при вас така ли е...аз дори не говоря само за първия секс с някое момче,ами на мен ми трябват поне 2 месеца ,за да свикна с него и да стане секса хубав и да се отпускам като съм с него..при вас така ли е?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Нормално е, когато смениш сексуалния си партньор в началото да имаш някакви притесненияИ при мен е така, трябва ми известно време, за да свикна с него, за да се отпусна и да не се притеснявам повече
Не чувствам, че правя секс за първи път, но ми е притеснено![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
При всеки е така...мисля че е напълно нормално...
Аз също съм на това мнение.Първоначално написано от palavnik20
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
При мен пък не е :P Най-харесвам първите пъти с друго момче, най вълнуващо и най-хубаво. Отпускам се на макс.
Всеки прави секс по различен начин затова се чувстваш така според мен
при напълно непознато момиче ми е най добре и не се притеснчвам.после и без тва не я виждам ама ако ходим съм като теб
Съвсем нормално е когато смениш даден човек да се чувстваш малко различно.![]()
+1Първоначално написано от hottie
Eating isn't cheating - Arnold