- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те
В вашата (последна) връзка, кой каза първи "обичам те" ?
Как се случи ?
Какво отговори другия ?
Чувствахте ли го ?
Стана ми интересно и реших да ви питам (: Ако се сетите за още нещо около тази тема пишете.![]()
в последната връзка,той ми го каза пръв,аз отвърнах със същото,защото така го чувствам.Как се случи-не помня първият път,когато го каза.повтаря го непрекъснато...Първоначално написано от InnchetO
да чувствах го и пак го чувствам.
Руса кукличка
В последната ми връзка никой на никой не го каза. Ходихме от 2 месеца и аз наистина бях хлътнала по него (въпреки някой проблеми) но ме беше страх да му го кажа.
След като скъсахме му казах, че съм искала да му го кажа, а той ми заяви, че било детска постъпка и два месеца - това не било никаква любов.![]()
Стана ми адски кофти... но го преодолях. Сега още и още иска да се съберем, но аз твърдо не искам. Сега ми казват "Обичам те" и съм щастлива, защото наистина е така.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
o6te ne sme si go kazalimen me e strah da mu go kaja mislq 4e e tvurde rano
![]()
В последната ми връзка не си го казахме, не за друго, а защото сме катърски инати both of us пък и не знам колко сме го чувствали..3 месеца не са кой знае колко....
С моя ходим 2 седмици и снощи си го казахме .. знам какво ще си помислите, но при нас нещата много бързо се развиха .. и наистина го чувствам .. и той ми доказва, че го чувства ..
Та случи сее .. на една спирка. Чакахме тролея му да дойде и докато се целувахме той ме притисна силно към него и ми каза тези 2 думички .. при което аз го погледнах и му казах "И аз теб". Целунах го и в този момент тролея дойде. Беше уникално ..
За пръв път се чувствам така и за пръв път го казвам .. Също и за пръв път ми го казва момче..
Той ми го каза на четвъртия месец...и всъщност аз нещо се бях ядосала и крещях наляво надясно и той ми го каза,и аз просто...млъкнах,след 4-5 минути се осъзнах за какво става въпрос...гушнах го и аз му казах че го обичам![]()
той го каза първи..аз му го казах след 3-4 дни..и сега осъзнавам че май само за да не го разочаровам го казах..хах и на същия ден когато му го казах скъсахме...![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Казаха ми "обичам те" в 1 връзка миналата уч. година,но аз не го казах, защото не го чувствах.Иначе сега го чувствам към друг ,но едва ли има смисъл да му го казвам-по време на връзката ни не събрах смелост, или просто не го бях осъзнала.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
за гаджето или любовницата...но и 2те го казаха 1ви![]()
Кво да и го казвам да не съм на 14
Аз първи ... и После скЪсахме![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kazwam obi4am te samo ako go 4ustwam![]()
Мисля че аз го казах пръв,беше на рождения ми ден и бях леко пиян но го чувствах и продължавам да го чувствам,а тогава тя ми отговори със същото![]()
![]()
![]()
последната ми връзка или по-точно настоящата ми връзка той първи ми каза,че ме обичаи съответно аз му отвърнах със същото. И да тогава това изпитвах и продължавад да го изпитвам тоест да го обичам и той мен
![]()
Той ми каза пръв.Каза ми го на Коледа.Подари ми роза и докато ме гледаше в очите ми го казаИ аз му отвърнах и го гушнах
![]()
Това беше най-романтичният начин ,по който някой ми е казвал "Обичам те"![]()
Амии при мен го каза първи той.И за съжаление тогава аз още не го бях почувствала и за това не можах да му отвърна със същото.![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми в сегашната ми връзка още никой- рано ни е![]()
I know I should stop believing ... !
??Първоначално написано от ImmortalForever
Той,отвърнах с: Ъъъ молядаа мн съм зле,ама мисля че ни беше прекалено рано. Не му отвърнах защото..защото не бях сигурна в чувсвата си а не искам да му го казвам само за да не го разочаровам
Приятелят ми 1ви ми каза "Обичам те" ии аз естествено му отговорих, защото нистина го чувствах за 1ви път ..и все още го чувствам![]()
Ами в сегашната ми връзка тогава бяхме заедно 2 месеца вече, всеки ден заедно и един ден вървяхме и се шегувахме и просто аз изръсих нещо като ".... ей за тва си те обичам" после като се усетих...ама той ме целуна и някъде след 1 месец той ми го каза и ме целуна, но тези думи се казват като ги чустваш, а не за щяло и нещяло хората се обичат това когато знаят мн един за друг и се познават,но пак го изпитват!немога да кажа доколко е било рано да го кажем но мога да кажа че сега година по-късно си имам пълното право да го изрека
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!