Цитирай Първоначално написано от vesito13
Бившия ще го забравиш някак си . Не се заблуждавай с него . Започни нова връзка и забрави старата .

А колкото до приятеля ти . Попринцип мразя приятелството да прецаква връзки , но от друга страна и при двамата има някакво привличане от страна на другия . Мислиш ли , че ще може да си запазите пак приятелството дори , да не тръгнете . Нещата ще се променят и още как . По-добре си се хвани с него и се радвайте и двамата на момента , пък когато свърши , всичко вече ще е различно . Сега колкото и да го мислиш , не може да си сигурна какво ще стане . След много връзки е имало приятелство , но също така и след много е имало хора , които дори не се поглеждат . Всичко е много относително .

Притеснението ти , че всичко може да остане само за вечерта значи , че не си сигурна в този човек , така ли ? Може би след първата целувка , той се е държал все едно нищо , защото ти не си отговаряла на чувствата му . А може би всичко тази вечер е било вследствие на алкохол не знам . Но поне при мен след употреба на акохол съм чувала и истини , които иначе не се посмяли да ми ги казват .

Всъщност ти сигурна ли си , че той наистина има някакви чувства към теб ?
Да,сигурна съм,че ме харесва,но не съм сигурна,че аз го харесвам...Не знам,дали не е поредната приумица,глезотийка,увлече ние...След първата целувка,да-не исках нищо повече....