.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тoй ме попита за отдушник :O

zdraweite..zna4i na skoro skusah s moito gaje i sega se vlubih w edno dr mom4e....vsi4ko zapo4na ot tam kogato se zapoznahme..govorihme si a posle se celunahme..beshe mn qko ..no toi iska da prawim sex a sme zaedno ot 5 dena..az o6te ne iiskam da prawim sex zaashtoto ne se 4ustwam sigurna dali iskam da prawq sex sus nego..no kogato se widqhme w4era toi me popita "amii zna4i ti 6tom ne iskash dqa prawim sex, az moje li da si imam ne6to kato otdu6nik" .. az kazah.. "kak taka otdu6nik smis da spi6 s drugi dokato az ne ti pusna li" .. i toi "da" .. sega se 4ustwam ujasno i ne znam kakwo da prawq 4ustwam se ujasno..mnogo go obi4am

ta waprosa mi e pitali li sa wi nqkoga za otdu6nik..

Не и щом те е питал за такова нещо, значи би трябвало да ти стане ясно що за стока е и колко му пука за теб. Според мен по добре го зарежи, защото само ще ти разбие сърцето и ще те изостави ако не му пуснеш или най - лошото щи изневерява. Не се занимавай с такъв човек

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Браво на тебе, за 5 дена "ужаааасно много го обичаш", ми чи К
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Браво на тебе, за 5 дена "ужаааасно много го обичаш", ми чи К
    a be da sum kazala 4e go obi4am

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Тoй ме попита за отдушник :O

Цитирай Първоначално написано от niki7y
    4ustwam se ujasno..mnogo go obi4am

А по темата - кажи му че 2 месеца няма да му пуснеш, ако не издържи - да си търси друга, ако издържи... да бъде с теб :P
    ~ EviL DeViL ~

ee dobre de malko preoveli4ih priznawam 4ak da go obi4am ne .. soryy .. oba4e mn sum vlubena w nego..a wsi4kite mi priqtelki kazwat da go skusam i 4e e zagorql..oba4e su6to taka sa mi kazwali 4e imal 4ustwa k1m men.. (nz ot kade znaqt) ..

Мисля че щом толкоз много го обичаш за 5 дена, едно минаване ще те накара да го обикнеш още повече.

toi na kolko godini e 4e ne moje da po4aka malko ako e na 15 zareji go no ako e po golqm........nz moje da e zagorql

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    toi na kolko godini e 4e ne moje da po4aka malko ako e na 15 zareji go no ako e po golqm........nz moje da e zagorql
    na 17 a az sum na 16

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    детствен ли е?
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ne si li davash smetka,che toi e s teb samo zaradi sexa
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    детствен ли е?
    ne kakwo zna4enie ima towa?

..toi sega ne mi wdivga..no kato se 4uem shte go skusam..ne moga da sum s edin 4owek koito tursi samo sex..predi6niq mi priqtel iz4akahme 1 godina i polowina dokato go naprawim

От 5 дни сте заедно,а ти много го обичаш?
    Аз бих го зарязала на твое място

Abe FunnYBoY moje puk da go obi4a momi4eto ot kude znaesh

ole i ne ti vdiga zareji go s teb e samo zradi sexa

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    ne 4e go obi4am ami prosto sum vlubena w nego .. no we4e skusahme..ot kakto me popita sqkash ne e bilo ni6to..ne izpitwam takiwa 4ustwa

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    ne 4e go obi4am ami prosto sum vlubena w nego .. no we4e skusahme..ot kakto me popita sqkash ne e bilo ni6to..ne izpitwam takiwa 4ustwa
    В предишния си пост така беше написала "Много го обичам"
    Знам,че ти е трудно сега,ама по-добре за теб,защото тази свиня само ти е доказал,че във вашата връзка задължително трябва да присъства и секса.А ако ти не му го дадеш,той сам ще си го намери друга де.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Много е относително, всеки от тук дава различни мнения. Представила си ситуацията много тясно и неописана.

1.Може да му се е правило секс, ако моментно сте били осамотени, и затова да те е попитал. В такива моменти, ако го възбуждаш (може дори и само със присъствието си да го направиш), "Защо да не се пробва...". Както не си му дала пък, може да си набие една чекия и после да не чуеш 2 месеца сексуални намеци от него...!

2.Може да е преспал с ** бройки и да е искал ти да си му поредната, без никакви "усложнения" за него ! Колкото по-скоро, толкова по-добре

3.Може да му е за сефте и просто да му е омръзнало да чака момичета, които не са му връзвали...

Пак ти казвам, има много гледни точки, а ситуацията може да се разглежда, от много страни
    Прецени си сама - виж, вид на какъв има?-на момче, търсещо връзка/обич/секс/разбиране, или някой playboy

Успех.
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на glamouros
    Не мисля че трябва да си го слагаш присърце. Аз го приемам така че той отива просто за секса- задоволяване на нужди. Ако моят приятел го направи не бих се расърдила, но вероятно всичко ще приключи след време. Очевино е че ако човека държи на теб няма да го направи. Или го зарежи, или се примири че в тая връзка няма кой знае колко да се влага още. Поне така виждам нещата аз.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Тoй ме попита за отдушник :O

Мен не са ме питали за отдушник, защото никога не съм допускал подобно нещо. Или си заедно с един човек, или не си с него. Не може да си с 2-ма едновременно. Всъщност може, но това е друга тема
    Две думи в които е добре да се вслушаш - зарежи го. По добре за теб. Лекция "Защо?" няма да ти изнасям.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

az kato mu kazah 4e go zarqzwam i toi "e sa az kak she jiveq bz teb"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    az kato mu kazah 4e go zarqzwam i toi "e sa az kak she jiveq bz teb"
    Баси тъпака

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

На 5-тия ден го обичаш,а на 10-тия ще му пуснеш ;дд

Град
    Варна
    Хм...каква обич като сте от 5 дена заедно ....зарязвай го щом ти го е казал,значи ще го направи....той е с тебе само заради 1......аз ако бях на твое място веднага щях да го зарежа ако ми беше казал това....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

еми и при мен беше така ама.... не ми е казвал "мога ли да имам отдушник" аз го знаех какъв е, ама си го обичах и не ми пукаше, е ходихме по-дълго ... ама е много глупаво и аз в случая тъпо направих че още тогава не го оставих ама... любов, любов. Такъв мила не ти трябва, моя поне после ми признаваше. пали свещ и бягай
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си