- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 февруари
Малко е рано но все пак трябва да сме подготвени.Тук мжете да разкажете какво сте подарили на 14.02. миналата година и какви идеи ви се въртят в главата за тази година.Предложете нещо хем интересно ,но и да не ена някоя хипер висока цена.Благодаря предварително.
Айдеее пак се почнаха темите за подаръците... тцтцтц
Миналата година подарих на гаджето си блуза на Металикамм не беше много скъпа..към 80 лв ..
За тази година не съм мислила още какво ще подарявам,защото в момента си нямам приятел.. и не вярвам толкова бързо да намеря,а дори и да намеря може да не издържим чааак до феврурари
Нз каква идея да ти дам,защоto незнам приятелят ти какво харесва.Примерно подари му нещо,което той много иска.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
от името ти разбирам, че май си момиче, но се уточни, защото за момчета и момчета може да се направят различни подаръци и изненади..![]()
За съжелявам че не уточних момиче съм.Бих желала просто да дадете идейки.![]()
Зел си е скъпата блуза и те зарязал....Първоначално написано от pandelka
![]()
ACϟDC
Подарих му огромна бяла мечка,която държи червено сърчице и на него са ни имената
хах..не беше така.Скъсахме заради менПървоначално написано от FlashMX
.Няма значение де! Просто предложих
.
До тогава има прекалено много време за да мисля такива неща,то не знаеш утре какво ще стане,а какво да говорим чак за 14.02
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
всеедно... трябваше поне блузата да си земеш....Първоначално написано от pandelka
ACϟDC
Да права си kobrichka но ддз просто се сетих реших да попитам.
Йаааааак! Повръща ми се от тоя празник... Всички стават толкова лигавиии...![]()
![]()
еlsy![]()
e ako pravi6 takiva podaraci zimam te...Първоначално написано от pandelka
predpo4itam ne6to "prenosimo" da mi kupi6![]()
Първоначално написано от Mbp3eJlaH
Разбрахме,че искаш лаптоп.Айде стига вече!
Той иска лаптоп аз искам теб ..... и то силно,.... ако си това на аватара,....Първоначално написано от pandelka
![]()
ACϟDC
До сега не съм празнувала 14.02![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
emi hubu 4e razbrahte ama samo s razbirane ako stava6e..Първоначално написано от pandelka
![]()
6e vi pisne nai nakraq i 6e mi kupite vie![]()
4e 4ak do sf 6e mi go donesete!
14 февруари Св.Валентин ли беше?Това не е български празник, защо го празнувате?Както и Хелоуин.Кво се правите на американци.![]()
![]()
pridarjame se..Първоначално написано от galu6a
nali podaraci se podarqvat.. az si prosq sq 1 podara4e![]()
Като се сетя за Св.Валентин и.... винаги на този празник съм сама,може до преди 2 дена да съм имала гадже ,но дойде ли 14 и оставам сама.Винаги ми се случва нещо гадно на този ден и за това не искам да го мисля
![]()
+1Първоначално написано от plmn
Samo da te popravq 4e nito edin ot tezi "praznici" ne idva ot Amerika, Halloween idva ot Irlandiq, St Valentine se svarzva s Rimski svetci i se govori 4e e zapo4nal v Angliq.
Няма проблем, мерси за корекцията.Първоначално написано от SomeGirl