- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 февруари
Имам едно въпросче ..
На няколко пъти виждам идеята на момче да се подари плюшена играчка .. Та въпроса е - момчетата радват ли се на такива неща ?![]()
Малко тъп въпрос, но като за момче такъв подарък ми е малко ..![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Не ми говорете за тоя празник...Ще празнувам Трифончо май...
![]()
![]()
изпражнение
БАЙ ТОЯ ВИ ПОЧВА КАТО ЗА ЧНГ!!!!!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Хахахаха, като си спомня за 14.02. миналата годинаааа, голям смях![]()
![]()
![]()
Като цяло Св.Валентин съкс![]()
nicolepcd
Тоова е най-гадния празник , защото ако си сам се чувстваш ужааасноооооооА пък ако не си се почват едни лиготийки, едни картички , някфи плюшки .. БЛЯХ !
Свещи-15 лева
Шампанско-15 лева
Презерватив-3 лева(1 кутийка-3 бройки)
Един здрав секс-Безценен!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Защо никой не ми отговаряяяПървоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
Аз съм момиче ама ще ти отговоря . За мен това е най-голямата прстотия на момче плюшена играчка или пък сувенир . Или много оригиналното ваша снимка в интересна рамка . Е да , ама не . Лигаво е , момчетата , които познавам никога няма да се израдват на това .Първоначално написано от InnchetO
![]()
Имам гаже,но пак го мразя този празник.Всички се префантосват колко се обичат ,по улеци,барове-само хора,които се мляскат и гушкат.Е сорка ама това ми идва в повечко.Иначе аз все парфюми падарявам
Значи не съм сама в това си мнениеПървоначално написано от vesito13
![]()
Ми на тази дата май винаги съм си била сама,но тази година (ако пак не съм сама хД) мисляя даа .... му подаря един хиперяк ден заедно
![]()
(тъй като се пада събота :P ) ии нещо малко и сладко за спомен,като например гривна
И 1оо % ще му нарисувам нещо.щото ме бива в това
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
На тази дата винаги съм сама, така че не ми се налага да мисля за това. Единствено миналата година бях с приятеля си, но не съм му подарявала нищо - само той ми подари подарък (неочакван)Тази година пак ще съм сама най-вероятно - така, че няма кво да го мисля... А относно подаръците - плюшка за момче ми се струва мн тъпа идея.. нещо примерно пръстен, гривна или ваша снимка би свършило мн по-добра работа, парфюм също става... абе идеи много
![]()
леле убивате ме с тия теми чесно!!! нз какво да ви кажа... може с приятеля ми да не устискаме до 14![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]