- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство или не?
Така, вашият приятел/ка говори ли често с гаджето ви, обажда ли му се, т. е възприема ли го толкова близо като вас и ако е така, на вас става ли ви приятно или се дразните?![]()
Ами.. бих ти отговорила,но нещо не схванах темата !?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
иска да каже дали най-добрата ти приятелка има някакви отношения с гаджето ти, т.е. дали разговарят, да си звънят по телефоните и т.н. и дали на теб ти е приятноПървоначално написано от pandelka
това беше въпроса
![]()
МхМ..Първоначално написано от myNameIsImmortal
Ами докато имах гадже..най-добрата ми прителка беше също близка с него.Никога не съм ревнувала от нея,защото и имам доверие и знам,че го е заслужила.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми нормлно е да са близки и не мисля, че някога бих ревнувала от най-добрата си приятелка.![]()
I know I should stop believing ... !
Нямат се близки по този начин....уважавам приятелят си,уважавам и всичките си приятелки и гледам да не се получават интриги.
Аз пък бившия супер много си го ревнувах ... и от най-добрите ми фр,макар,че ми беше пределно ясно,че нищо няма да направят.Ама съм си такава и те си го знаеха както и той.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Кофти е когато ти я запознаеш с него и тя започне да се има за голяма негова приятелка и да говори повече за него от теб.
Иначе ако тя го познава преди мен, или всички се познаваме от рано не би било странно за мен.... но мен са ме обвинявали че се бъркам, а аз какво да направя като познавам момчето от по-дълго време и ми има напълно доверие? ахахаха
Ситуации всякакви...
Не![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
в момента нямам приятел,но най-добрата ми фр съм я запознавала с всичките...за мен нейното мнение е мн важно
Познават се , обаче до тамНе си пасват много , много , като характери
А чак да почне тя да му звъни . е ще има да зима
Мой си е
![]()
Само се познават- нищо повече![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!