.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Случвало ли ви се е....?!

Случвало ли ви се е (поне веднъж) да се влюбите в човек който (почти) не познавате?Защото на мен ми се случи преди около месец и малко.Запознахме се в един сайт,Разменихме си скайповете и след това си говорехме много дълго време (и все още е така).С всеки изминал ден усещам че хлътвам се повече и повече,но все пак усештам че не е много редно това което правя.Все пак не знам кой седи на среща ми......Затова ако може да ми дадете някакъв съвет (хахахахахахах ако е възможно)хаххахах.Искам да знам дали постъпвам правилно...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да.Случи ми се ( и то не само веднъж) .
    Не мисля,че това е хубаво нещо.Щом хлътваш по него по-добре излезте и се вижте а не само така в интернет пространството.Все пак не може да сигурна,кой стои от среща .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми не ми се еслучвало...не се привързваи повече,все пак сама ти каза не знаеш кои седи отсреща.Може да е всеки...в момента ти се влюбваш в една илюзия...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ем съвет не знам дали мога да ти дам.. но има хора които в скайп и другите начини за комуникация чрез интернет се държът 2 пъти по-различно от начина по който се държът в реалния живот и така не можеш да разбереш истинската им същност.. Но има и такива които както и реалния живот така и в интернет са едни и същи... и се надявам да си попаднала на човек от 2рия тип.. евентуално ако не сте в далечни градове и е възможно можете някой път да се видите на кафе и прочие и да се увериш какъв е в действителност

Влюбваш се в идеализиран образ.Лошо.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Написала си "усештам" ..
    Братт,зле си
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Голям фен Аватара на Remini
    Това е като телефонната любов,само че по интернет!Успех
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

s gadjeto mi se zaposnahme v neta ama nemoga da kaja 4e sum se vlubila v nego samo ot tova koeto sme si pisali stana posle kato se sre6nahme

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,не ми се е случвало

ми на морето ми се случи да се влюбя в човек, който почти не познавах направо ми все акъла толкова добре се целуваше... ох... само като се сетя и пак ми затуптява сърчицето
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ами случвало ми се е...... но понякога като се видите на живо и всичко умира

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    С приятеля ми се познаваме точно от интернет , но за любов може да се говори , чак след като се видите , сега просто се кефиш на някакъв образ , който е в мечтите ти .

Супер фен
    На мен ми се случи същото с нета и момчето..и всичко... писахме,писахме доста дълго и не се отказвахме един то друг въпкреки разстоянието,видяхме се един ден и от тогава все така не се отказваме от това,което имаме Преди да се видя с него дори не бях го виждала особено добре..само една неясна снимка от далеч. Но се радвам,че вида му не ме интересуваше,не съдих за него и не хлътвах по външност,а се влюбих в това,което е той отвътре! И това е причината сега да сме толкова щастливи.
    така че..моя съвет би бил само един - пробвай се с момчето,но стига да си убедена,че не те лъже за нещо ти ще усетиш сама.
    Повечето пъти тия интернет работи са пълната смехория,НО... има си едно НО понякога

Град
    in my world!
    ами аз тогава бях малка(не че сега съм голяма но по малка)минаха вече 2 години и половина и няма ден в който да не си мисля за него..а сме се виждали само веднъж за 2 часа...но тези 2 часа бяха невероятни..ех... та още си мисля за него и си си го спомням с мн любов...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Случвало ми се е ,но просто нещо не излезе

Град
    The Land Of The Doomed
    Случвало ми се е. Ако мислиш, че го харесваш вижте се, за да не се разочароваш накрая.

Не,не ми се е случвало.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Случвало ми се е. В крайна сметка, оказа се боклук... и набързо го 'разлюбих'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Дълбините на канала :D
    дам знам какво е...ама нито веднъж от тея пъти не се получи...кауза пердута...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си