.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Нека всеки сподели домашна маска за коса :)

Нека всеки сподели какви домашни маски за коса знае и за какво се ползват
    При мен лично косата ми пада малко повечко, заради пресата, та си търся някаква подхранваща маска
    Такаче очаквам от вас, всеки да каже от кои домашни маски и доволен и за какво помагат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз си правя следната маска : 1 жълтък,няколко лъжици хума и вода.Добре размесвам и си слагам сместа на косата по цялата дължина.Стоя около 20 минути и след това си я изплаквам обилно с вода и резултата е много хубав:мека, блестяща и мнго добре изглеждаща коса Хумата подсилва косата и засилва расжета,погата е на много минерали :P
    опитах и маската с тривитаминола ,но нещо резултат не беше това,което очаквах и сега не си я правя нея.

Газ, бадемово масло, жълтък, оцет или лимонов сок. Стои се 2 часа и се измива обилно с вода и шампоан. Миналата година с редовната употреба (веднъж седмично) на тази маска ми се спря косопадът.

Цитирай Първоначално написано от shell
    Аз си правя следната маска : 1 жълтък,няколко лъжици хума и вода.Добре размесвам и си слагам сместа на косата по цялата дължина.Стоя около 20 минути и след това си я изплаквам обилно с вода и резултата е много хубав:мека, блестяща и мнго добре изглеждаща коса Хумата подсилва косата и засилва расжета,погата е на много минерали :P
    опитах и маската с тривитаминола ,но нещо резултат не беше това,което очаквах и сега не си я правя нея.
    Само по дължина ли се нанася или и се втрива в корените?
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Ползвам маската с Тривинаминола, но слагам само масла вътре-каквито имам.Останалите съставки ми изсушават косата.Ако имаш косопад газта е много добро решение.Има и една друга маска, която е за мега обилен косопад-чесън-мирише ужасно гадно поне седмица, но резултата е гарантиран.Правила съм я най-много 2 пъти, но спомените ми са ,че помага.А колкото до Тривитаминола-аз не съм от много редовните и въпреки всичко имам резултат.Много е важно обаче да разбереш точно кои съставки са за твоя тип коса

Овлажняваща маска за изтощена и суха коса, придаваща блсък:
    1/2 юаша майонеза
    1 ч. л. пчелен прашец

Стои се 5 мин., след което се изплаква.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Само по дължина ли се нанася или и се втрива в корените?
    ами и в корените слагам разресвам я добре,навеждам се и слагам получената каша в корените,после по цялата коса-с една дума да има навсякъде и с една шнола се хващам на върха на главата(имам доста дълга вече коса).Можеш да си сложеш и кърпа на врата,защото отначало малко тече хумата,но бързо засъхва

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Я ми разяснете за газта...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си