- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да правиш секс на 15
iskam da kaja na SoAfraid che ne sam tapa i nikade ne sam kazala che mi e guzno ili neshto ot toq sort che drugite sa pravili seks a az ne sam, zashtoto sum gotina macka i ne sam zadrastena nito nai-malko tapa... i sam razvita.. ne si mislete che shtom pisha takava tema, ili sam tapa, ili smotana, ili nedorazvita. prosto spodelih .. am nqkoi ot vas qvno.. ne mogat da razberat
I'm the one Love me ...
mila Punisherrr parva ne sam na 14skapa cheti vnimatelno lelel ebati horata ste...
I'm the one Love me ...
A BE HORA CHETE VNIMATELNO BE NE SAM NA 14 lelele mn dobre znam kvo da pravq i koi da gledam prosto popitah da vidq vashata gledna tochka .. of ne che iskam da go pravq i che gledam priqtelkite mi
I'm the one Love me ...
6to pi6e6 v 3 posta podred v edin ne moja li da go pobere6![]()
za6to mi se struva,4e se 4uvstva6 "izostanala i "zadrustena" ta za tova pita6???Koeto e mn jalko,mila!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
не гледай другитекато си влюбена и готова, тогава ще е твоето време
![]()
... Как да му кажа, че го искам ...
xax nishto podobno izobshto pak ne se chuvstvam izostanala xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa . BTW pak kazvam ne gledam drugite . az si imam sobstveno mnenie i sam inat i izobshto ne me int drugite prosto pitah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no vinagi e bilo taka vinagi shte ima upreci ot stranichni hora no ne se ubijdam , zashtoto vse pak az sam vi popitala , tva che nqkoi ne sa razbrali kvo pitam nqma znachenie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Нормално е.Някой го правят на по 12-13 ... Браво,че още не си : )).
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Напълно нормално е. Аз на 15 не мислих за секс но момичетата сте другоПървоначално написано от Xrisinka
![]()
![]()
![]()
И защо ще го направиш,да не ти се смеят приятелките ли?![]()
Ако ти се е доебало,какво те интересува нащо мнение...![]()
хаха добре мила моя 15 годишна...извинявай...разлик ата е от земята до небето,права сиПървоначално написано от Xrisinka
![]()
(и какъв ви е мерака да се наричате ''мила'' ''скъпа'' ...да не съм жена ти...хаха...)
ami az skoro spah s mom4e za praw p1t a sum na 16
Такива неща не могат да се делят на нормални и ненормални. Караш си работата и в един момент... Всичко е нормално, ако е без сценарий. Ако пък толкова държиш да си напишеш, пробвай, може да е още по-добре. Ти избираш!Първоначално написано от Xrisinka
![]()
Изпусната работа му се вика... +1Първоначално написано от pandelka
ахаха да ти имам проблемите !![]()
явно приятелките ти са некви....лоши хора/не искам да казвам друга дума/
16 e zlatnata vyzrast !!!!!!!! i pone pri men a i pri moite fr devstvenostta e otneta mejdu 15 i 16 taka 4e deistvai :}
Ne trqbva da te interesuvat drugite...
Nqma ni6to lo6o v tova da 4aka6 da go napravi6 kogato si gotova...
Tova e ne6to koeto na teb 6te ti dostavi udovolstvie ne na priqtelite ti... te nqma da sa tam togava
I kogato pravi6 ne6to bez strah... to 6te e hubavo, o6te pove4e ako si i sys lubim 4ovek![]()
Всеки както си реши, не слушай другите, а сърцето си.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Zashto trqbva da se vodish po mnenieto na drugite?!Vseki moje da ti dade razlichen otgovor na tozi vypros spored sobstvenoto si vyzpitanie ot roditelite i nachina po koito se e razvil jivota mu.
Po lichno moe mnenie 14 e ranna vyzrast,no v dneshno vreme.. mai i na 14 trudno shte namerish devstveno momiche.
Az kato sym bila na 18 ne mislq,che mi e bilo kysno.
Navaksva se![]()
Slushai syrceto si i kogato si gotova napravi tazi vajna krachka.
Мисля , че е нормално![]()
абе то секс след 13-14 вече почти всеки, ма поне тряя малко да си се образовал преди това и да се пазиш. но също толкова важно е с кой![]()
![]()
дано да си готова