- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да правиш секс на 15
v dne6no vreme e po skoro obi4aino ot kolkoto normalno
Ми аз съм на 15 и правя секс...но ако на тебе ти е за тва 4е твойте приятелки са правили ве4е секс и ти си назад и искаш да се направиш на кой съм аз...по добре недей)) аз правя секс с приятеля ми с който сме ве4е мн време...ИМАМ МУ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ *!* и си4ко е на 6 ^_^
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
uverqvam te ne za tova prosto pitam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Напълно нормално си е-кво те боли тебе,че те вече са го правили..като се почувстваш готова тогава,за всичко си има време..![]()
за момиче незнам ама аз на 13 за пръв път правих секс са като се замисля колко съм бил смешен ( оооо божеПървоначално написано от Xrisinka
) но според мен е съвсем нормално и в реда на нещата
Колкото по-късно толко по-добре! Днешно време думата "нормално" е много широко понятие... не гледай останалите... мисли за себе си...
Секс на възрастта от 13-16 години за мен не е секс, а пародия... Направи го когато се чувстваш готова... Но може да разбереш много по-късно истинския смисъл на думата "секс" (това зависи най-вече от партньора ти)...
За мен да правиш секс на тези години е като да четеш Шекспир във втори клас т.е. да не разбереш нищо!!!![]()
Имам чувството, че вече се чудите за какво да спамите безцелно, за да станете там зарибен ли, маняк ли каквато беше там титлата. Целия номер идва от това че на момичето са му казали нещо от сорта на "Айде нас вече ни оправиха ти цял живот двствена ли ще стоиш?" или "Баси задръстената още не е правила секс" и момичето почва вече да лудва. Седи и се чуди нещо от сорта "Да бъда (изчукана), или да не бъда (изчукана)... " и понеже "туй е въпроса" е решила да го сподели тука.
Та моето мнение е хич да не им се вързваш на тия лица. Днеска - утре като забременеят, ти им се изсмей и им кажи "УХАУХАУХАУХАУХУАХУХА виж са ква си задръстена на 16 ще си майка :P "
Абе за нормално незнам дали е, не че ме грее кой на колко го прави и кой кога и готов. Обаче голям процент от челядта (15-16) го правят как се кааа отварят се към живота, и после ги зарязват.
След което вече зарязани търчат към компа да пишат теми в тиинпроблем, че са сбъркали че са ги зарязали и не е трябвало да преспят с дадения пич (Тошо, Гошо, Пешо и кой ли още не).
Та жено (макър и малка) ние не сме тия дет щи кажат кога да го направиш, дали да го направиш щот приателките ти са се проебали.
Ти решаваш не трябва да се влиаеш от чуждото мнение...
nee normalno e spored mene ni6to 4e nekoi sa se ebali na po 14 godini kvo ti pukaprosto kogato si gotova deistvai
![]()
Е .. направи го , когато се чувстваш готова . И кфо като всички са се ебали , дай ся и ти ?![]()
suglasna sum s PreciousDiamond![]()
Spored men na 15 ne e normalno pone 17-18 ...Ne iskam da zvucha kato monahinq,no az sum s po-razlichni razbiraniq.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ако съдим по новите тенденции на 15 години е най - нормално да го направишТочно ние сме тези хора ... Колко от вас са дочакали 16 - 17 години - ако има то не са много
Убедена съм ..
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
mersi za spodelenite mneniq. I pak kazvam ne shtoto priqtelkite mi sa go pravili prosto ne mi puka kvo pravqt te iskah da vidq vie kakvo mislite (nz za koi pat veche go pisha tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
+1Първоначално написано от FlashMX
![]()
Виж възрастта постепенно спада напоследък.15..ми не е фатално в смисъл не е от фрапантните случаи на разгонени 12-13 годишни пикли.На 15 е възможно да се чувстваш готов и съответно ако си намерил подходящия човек няма лошо.но в никакъв случай не го прави защото приятелките ти го правят-това е грешка.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
15-16 вече си е нормално, не че одобрявам, може и да се поизчака още годинка две...
Първоначално написано от tqnko
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Важното е да е с точното момче, няма значение на 15 или 20. Ако вече се чувстваш готова - действай!Но аз мисля, че още не си сигурна щом питаш тук!
Можеш да изкачакш още малко, а и попринцип тея неща стват внезапно, без да ги мислиш. Ще усетиш сама кога е момента.
:P
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
Готовността идва с подходящото момче (човек,който те обича и си 100%, че ще е до теб,ако стане най-лошото: бременност или попринцип при някое усложнение). Докато няма такова подходящо момче---> НЕ (ноу секс)
няма такъв който да ти каже че си задръстена всички нормални момичета със изградена ценностна система постъпват така когато се почувстваш сигурна сама ще го пожелаешПървоначално написано от Xrisinka
Тва че някои си мислят че правенето на секс ще ги напраи нещо по велико се лъжат много жестоко(макар че има такива които го мислят за супер
) късмет с първия път
![]()
За всичко си има време..изобщо не тряя да се подвеждаш по приятелките тиЩе дойде подходящото време и за тебе, подходяшия човек..и всичко ще стане от самосебе си :P Не прибързвай !
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Нормално е.А за тези които не са го правили на тая възраст мога да кажа браво за въздържанието
![]()
Нормално е, тогава, когато се почувстваш готова и да намериш точния човек
При мен това стана на 15 и половина и НЕ съжалявам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love