.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Детска радост,шарени бонбонки ; ]

Малко в детинските отношения да ви върна дано няма такава тема междудругото...

вчера един приятел намери поне 5 профила на приятелката си по сайтове за запознанства, флиртчета, простоии, глупости...в които пише че била сама и търсела сериозна връзка...сещате се как реагира той при положение че са заедно 1 година....пък и каквото и да го разбирам все пак най-малкото което е да я пита за какво иде реч...при което се разбра че регистрациите и били стари, бла бла бла...при което тъпата краставица му заявява че понякога имала нужда да си пише просто с други момчета (което е долна лъжа според мен).

Признавам си вчера за първи път не можах да посъветвам приятел какво да направи в такава ситуация...

Та имате ли нужда понякога от малко флирт с другия пол колкото и сериозна да е връзката ви или винаги трябва да знаем къде минава границата и да не си играем с доверието което ни дава човека до нас?

Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Аз имам нужда от флирт non-stop.Нямала съм кой знае колко сериозни връзки и ми е добре.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Тая нужда е имам винаги

vi jenite kvi li ne nujdi imate

Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Аз имам нужда от флирт non-stop.Нямала съм кой знае колко сериозни връзки и ми е добре.
    ето те жените си го казват сами.... мръсници мръсни
    каза "най-големия" в този бранш

Голям фен
    еми при мен личко да ти кажа ... като приятеля ми ме ядоса или ми прави намеци за други момичета .. на мен ми се спеква настроението и почвам да търся това което той не ми дава във този момент ... Пример : имах един приятел с който имахме взимане-даване и като си хванах гаджето спряхме всякакви контакти ... и като моя ме ядоса (гаджето) почваме " мръснишките" чатове със този мой бивш "приятел" и по някакъв начин ми олеква ...

И аз имам много регове,но не влизам...
    И да влезна,рядко пиша...по скоро само си чета съобщенията.
    Рядко някой може да ме грабне със снимка

Да, почти винаги си има нужда от флирт. Но аз лично като имам сериозна връзка ( не , че съм имала много де) спазвам некви граници на приличие, така да се каже Смисъл, когато съм си с някой, съм си с него, а ако съм сама си флиртувам на воля.
    I know I should stop believing ... !

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    имам нужда от флирт.........

ami estestveno men 4ata s nepoznati mi deistva dobre i tova nezna4i 4e 6te trugna po sre6ti prosto ot vreme na vreme imam nujda da si pi6a s razli4ni hora vupreki 4e se ubedih 4e v tezi saitove za zapoznanstva mnogo ludi ima

винаги е приятно да пофлиртуваш

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми да и бие шута,
    кво му е сложното.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз обичам да флиртувам доста,но това,което е направило това момиче е твърде гадно при положение,че има връзка с момчето от 1 год....

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе то флирт,флирт,ама в една сериозна връзка всичко си има граници...

Голям фен Аватара на Remini
    Разбира се,че има нужда от подобно нещо.Тя го прави по дискретно по интернет...Няма за какво да и се сърди момчето
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    in my world!
    хах и аз съм така и съм нямала Истинска сериозна връзка само една 9 мес и той беше от др град та сещате се колко беше връзка
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Като имам гаже та да не съм вързана с вериги за него.Позволявам си дрееебни флиртчета и нищо повече.

hottie
    Guest
    Всеки флиртува от време на време, но съвсем невинно без да го осъзнава.
    Но ако приятеля ми се беше регистрирал в сайт за запознанства щях да съм притеснена.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е понякога имам нужда да пофлиртувам, но когато знам, че си имам приятел гледам да спазвам някакво приличие все пак... е зависи де.. ако не ми пука за момчето - тогава е др въпрос.. зависи от мн неща

За съжаление на лицето ми цъфна голяма усмивка, когато разбрах, че най-добрия ми приятел няма регистрации в такива сайтове. Не ги харесвам тея сайтове ама едва ли ще вдигна скандал, ако открия някой профил.

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Абе то флирт,флирт,ама в една сериозна връзка всичко си има граници...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си