- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Seven Omnipotence
Здравейте, относно този уред някой използвал ли го е и какви са ви впечетлениятаДо колкото чух помага но незнам ....
мама си го беше купила преди година. На нея не и помогна много...ако искаш да има хубави резултати по-добре спазвай и диетата която е написана и го ползвай редовно
ми не съм я чела (а ако съм я чела не съм си я спомням) ама пак си е диета като диета...не е нищо особенно. има си книжчица в която пише как да ползваш уреда и ква диета да спазваш за да има по-добър резултат ( иначе не спазваш ли диетата няма почти никакъв резултат)Първоначално написано от ana19
Татко го има и за почти месец ползване свали 7 см от коремаЕ,той е на малко по-ударен режим,но важното е,че джаджата действа
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ако баща ти пази диета не се очудвам.Не са сложили там случайно диетата.Според мен не действа просто,брадчедка ми така каза,обаче вика също,че когато е схваната нещо или настинала си го пускаПървоначално написано от buttertoast
![]()
абе без да си мръднете дупетата от столчетата не чакайте да имате хубава фигурафитнес,фитнес и фитнес и диета
![]()
![]()
И аз съм на мнение, че като стоиш на едно място можеш да отслабнеш на кукуво лято. Междудругото не е добре за кръвообращението тва да те тресе толко време![]()
Така е!Първоначално написано от excellence
А бе немога да Ви разбера,вместо да Ви тресе тва чудо през свободното ви време ,излезте навън и потичайте-едно че найстина ще има резултат и друго,че е дооооста здравословно.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Единствената диета на която се 'подлага' баща ми е като не яде сладко..ама толкова я и спазваИ пак има ефект!
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
според мен това са глупости с тия колани, ако си решила да отслабваш ограничи белия хляб, сладкото(шоколад, вафли.. ) и можеш да пропускаш вечерята или обяда от време на време, добре ще е и да правиш упражнения или да ходиш на фитнес![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong