За много години като за начало!
Та..ето и историята: с моя приятел ходим вече почти 3 месеца,но една от най-добрите ми приятелки го харесваше по едно време.Сега тя твърди че вече не изпитва нищо към него...хх...На нова година не бяхме с него,той ми каза че сиг ще е с техните,но в последствие те го били пуснали да празнува с някакви негови приятели (да уточня,че дори да го бяха пуснали в началото нямаше да сме заедно заради различни интереси на 2те компании) Та...вечерта,те с неговите приятели се били напили и тн и той не ми се обади,дори и смс не ми писа.Когато се прибирахме от купона,през целия път тая мойта приятелка ми говореше,как той ми бил изневерил с някакво момиче... дори ми цитира какво била казала една от техния клас като ги видяла...на него по принцип му се води слава като курварче,а и ми беше криво защото не ми беше писал смс и повярвах,но не го показах пред нея... Към 3 на обяд му писах аз смс "Благодаря че се сети за мен на нова година. Все пак да ти е честита много здраве щастие късмет и любов :* " иии той ми отг и ми се извини че бил пиян и тн... нищо не му казах... И сега в момента.. ми е някакво подтиснато и гадно,защото хем не сме се виждали с него от седмица и нещо... а и това което ми казаха... и се чудя... как да повдигна темата... не искам да късаме... дори да го е направил,не искам да оставам сама...аз имам чувства към него...просто ще загуби сякакво доверие от моя страна и съвсем различно отношение....просто искам да знам дали това е вярно... Та..темичката я написах да ми помогнете да ми дадете някакви идеи как да го попитам... Аз имам едно нещо наум и по-нататък може да го споделя да кажете какво мислите...
Мерси че ми прочетохте писаниците,но в момента наистина ми е гадно и нямам на кого да споделя